Τα 2 πιο κακά και επικίνδυνα ζώδια του ζωδιακού κύκλου..

Τα 2 πιο κακά και επικίνδυνα ζώδια του ζωδιακού κύκλου..

Όλα είναι σχετικά βέβαια...

Ο ζωδιακός κύκλος μεταξύ των πολλών χαρακτηριστικών μας δείχνει επίσης ποια είναι τα 2 πιο επικίνδυνα και κακά ζώδια, έτσι ώστε να γνωρίζουμε τι πρέπει να περιμένουμε.

Κριός

Ο κριός είναι ενεργητικός και παρορμητικός. Όταν είναι σε καλή διάθεση είναι ένας θαυμάσιος φίλος και σύντροφος. Είναι έτοιμος να βοηθήσει όποιον τον έχει ανάγκη. Ωστόσο εάν τον πετύχετε σε άσκημη διάθεση ή τον κάνετε να θυμώσει για κάτι, τότε θα νιώσετε την οργή του. Η φωτιά είναι ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία του ζωδίου. Ο κριός μπορεί να γίνει πολύ πεισματάρης και είναι δύσκολο να τα βγάλετε πέρα μαζί του.

Σκορπιός

Αυτό το ζώδιο είναι υπό την αιγίδα του πλανήτη Άρη. Οι σκορπιοί είναι συνήθως πολύ ήρεμοι και φιλόξενοι. Κάποιοι μάλιστα μπορεί να τους βρίσκουν και αφελείς. Όμως δεν γνωρίζουν πως κάτω από αυτή τη μάσκα ηρεμίας, κρύβεται ένας τυφώνας συναισθημάτων. Παρόλα αυτά ο σκορπιός σπάνια δείχνει τα συναισθήματά του γιατί προτιμάει να τα κρατήσει για τον εαυτό του. Αλλά εάν τελειώσει η υπομονή του, τότε ο θυμός του θα πέσει επάνω σας. Και τότε ο σκορπιός γίνεται πραγματικά πολύ κακός και σκληρός.

Πηγή: Jenny.gr