Τα 4 ζώδια που θα σας μαχαιρώσουν πισώπλατα!

 Τα 4 ζώδια που θα σας μαχαιρώσουν πισώπλατα!

Υπάρχει πραγματικός λόγος που ένα ζώδιο θα διάλεγε να μαχαιρώσει πισώπλατα ένα άλλο ή είναι απλά η πιο εύκολη κίνηση γι’ αυτό το ζώδιο; Για τους περισσότερους, το να διαλέξουμε να αντιδράσουμε σε κάποιον που μας μαχαίρωσε πισώπλατα είναι πιο εύκολο από το να σκεφτούμε τι θα κάνουμε πριν αντιδράσουμε. Όταν κάποιος μας προδίδει, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε μία ανάσα και να σκεφτούμε, σωστά; Μπορεί να πονάει το να σας προδώσει κάποιος που εμπιστευόσασταν ή εκτιμούσατε, αλλά είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και εκείνους, αντί να κάνετε πως δε συνέβη.

photo 1495482336510 f7716cc28940

Ποια ζώδια όμως έχουν περισσότερες πιθανότητες να σας μαχαιρώσουν πισώπλατα;

Κριός

Οι Κριοί μπορούν να είναι πολύ πιστοί, αλλά όταν πρέπει να αποφασίσουν το αν θα βάλουν τον εαυτό τους ή τους φίλους τους πρώτους, έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν το πρώτο. Είναι καλοί φίλοι, απλά είναι συνηθισμένοι στο να είναι νούμερο ένα.

Δίδυμος

Αν κάποιο ζώδιο έχει περισσότερες πιθανότητες να σας μαχαιρώσει πισώπλατα χωρίς δεύτερη σκέψη, αυτό είναι ο Δίδυμος. Ίσως είναι σκληρό, αλλά είναι αλήθεια. Είναι πολύ καλοί ηθοποιοί και ξέρουν πώς να παίζουν σωστά τον ρόλο τους μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν. Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο τους, όσο καλός κι αν είναι ο άλλος.

Λέων

Οι Λέοντες είναι καλοί φίλοι και άνθρωποι, απλά είναι καιροσκόποι. Αν έχουν την ευκαιρία να βγουν μπροστά, θα την πάρουν και θα τρέξουν. Αν έρθει μία επαγγελματική ευκαιρία, δεν θα λάβουν υπόψην τους τι πιστεύουν οι φίλοι τους και δεν φοβούνται να αφήσουν πίσω οποιονδήποτε αν αυτό χρειάζεται για να πετύχουν.

Σκορπιός

Εκτός κι αν είστε στον στενό κύκλο ενός Σκορπιού, δεν μπορείτε να ξέρετε ποτέ τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Ακόμα κι εκείνοι που τον ξέρουν, μπορεί να μείνουν έκπληκτοι με το τι κρύβει πραγματικά. Ο Σκορπιός είναι ένας πραγματικά πιστός φίλος, αλλά δεν θα διστάσει να σας προδώσει αν θεωρεί πως είναι καλή ιδέα.

Πηγή: jenny.gr