Είναι ακριβό το εισιτήριο για την Florence;

Είναι ακριβό το εισιτήριο για την Florence;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που χαρακτήρισαν σαν ακριβά τα εισιτήρια για τις εμφανίσεις της Florence στο Ηρώδειο.

Ζούμε σε μία ελεύθερη αγορά και ανάλογα της ζήτησης διαμορφώνονται οι τιμές, συνεπώς το ύψος τους αφορά μόνο αυτούς που θα παρακολουθήσουν τις συναυλίες.

Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι ότι δύσκολα η Florence θα ήταν στην Ελλάδα τόσο δημοφιλής αν δεν την είχαμε προωθήσει εμείς, όπως και τους Cure, τους Dead Can Dance και πολλούς άλλους.

Αυτοί λοιπόν που παρακολουθούν ανάλογες συναυλίες θα πρέπει κάποτε να σκεφτούν ότι η ύπαρξη της σελίδας μας είναι απαραίτητη για να συνεχίζουν να παρακολουθούν τέτοιες συναυλίες.

Όταν πληρώνουν συχνά τριψήφιο ποσό για τις συναυλίες, ας σκεφτούν ότι με ένα Ευρώ τον χρόνο θα μπορούσαν να βοηθήσουν την προσπάθεια μας, το ίδιο ισχύει και για τους διοργανωτές των συναυλιών.

Ναι όπως μου είπε κάποιος, δεν ήμασταν ίσως οι πρώτοι που αναφέραμε στην Eλλάδα το όνομα της Florence και πολλών άλλων, ήμασταν όμως αυτοί που τους επιβάλλαμε και το ίδιο θα κάνουμε για όσους πιστεύουμε στην συνέχεια.

Γράψαμε πχ για την Lizzo όταν ήταν εντελώς άγνωστη, αμέσως την έπιασαν στην συνέχεια οι υπόλοιποι, καλά καλά δεν είχε βγάλει δίσκο τότε, ξέρετε πόσοι κάνουν επιτυχίες στην Aμερική και την Aγγλία και είναι άγνωστοι στην Ελλάδα...

Ωραία είναι σήμερα, παράδεισος για τους διοργανωτές συναυλιών, αφού πηγαίνουν μια χαρά συνήθως με καλλιτέχνες που καθιερώσαμε μέσω της εκπομπής, όμως υπάρχει και αύριο.

Θα πει κάποιος, εσείς θα είστε για πάντα; όχι βέβαια εμείς τελειώνουμε, έχουμε βάλει όμως πιστεύουμε κάποια θεμέλια για να υπάρχει μία συνέχεια, εμείς όμως, μέχρι μια εποχή καταφέρναμε και συνδυάζαμε το χόμπι με την δουλειά και πληρωνόμασταν, τώρα όμως δεν πληρώνει κανείς, πώς θα υπάρξει συνέχεια;

Κώστας Ζουγρής

Αγαπάτε την μουσική από το παρελθόν; θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο; σας αρέσει να ενημερώνεστε πρώτοι για τις αυριανές εξελίξεις; στηρίξτε την προσπάθεια μας με όποιο ποσό θέλετε και σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας, εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να σας το ανταποδώσουμε.