Ποια είναι τα πέντε πιο επίμονα ζώδια;

Ποια είναι τα πέντε πιο επίμονα ζώδια;

Κάποιοι άνθρωποι έχουν ισχυρή θέληση και είναι αρκετά επικεντρωμένοι, ώστε να φτάσουν σε αυτό που έχουν βάλει σαν στόχο και μέχρι τότε δεν εγκαταλείπουν. Μπορεί να κουράζουν αρκετά τους άλλους, αλλά ξέρουν ότι στο τέλος της ημέρας οι απολαβές θα είναι μεγάλες. Το καλό, επίσης, με τα συγκεκριμένα άτομα είναι ότι είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα για το ποιοι είναι και το τι ζητούν. Δεν πρόκειται ποτέ να προσποιηθούν κάτι που δεν είναι ή να κάνουν κάτι που δεν τους ταιριάζει.

 

Ναι, υπάρχουν φορές που η συμπεριφορά τους μας κάνει να νιώθουμε άβολα ή μας βγάζει από τα ρούχα μας, αλλά ξέρουμε πως είναι όντως έτσι και καλώς ή κακώς δεν πρόκειται να αλλάξουν. Θα πάρουν αυτό που τους έχει μπει στο μάτι, ακόμη και αν αυτό είναι η βοήθειά μας.

 

Σκορπιός: Ο Σκορπιός είναι εξαιρετικά χειριστικός και πάντα φροντίζει την όποια απολαβή έχει από μία κατάσταση, να την χρησιμοποιεί για να πετύχει πιο εύκολα αυτό που θέλει. Δεν τον νοιάζει πως θα φανεί, καταπιεστικός ή όχι, αρκεί το αποτέλεσμα να τον ικανοποιεί. Δεν έχει μία συγκεκριμένη τακτική, ακριβώς γιατί κάθε μέσο και κάθε τρόπος μπορεί να τον εξυπηρετεί. Το μεγάλο «μείον» είναι πως παραμένει τόσο επικεντρωμένος σε αυτό που θέλει, με αποτέλεσμα να μην βλέπει ποτέ τις συνέπειες που θα έρθουν.

 

Λέων: Τα Λιοντάρια είναι πιεστικά με έναν γοητευτικό τρόπο, έτσι τους είναι ακόμη πιο εύκολο να χειριστούν τους άλλους προς όφελός τους. Είναι γνωστοί για τη σαγηνευτική προσωπικότητά τους και την ικανότητα να καθοδηγούν τους άλλους. Υπάρχουν στιγμές που είναι πιο ισχυρά από τους άλλους, ωστόσο δεν δείχνουν ποτέ επιθετικά. Συχνά καταλήγουν να γίνονται το επίκεντρο και αυτή η «προσοχή» είναι που τους βοηθάει να βρίσκουν το δρόμο τους.

 

Ταύρος: Οι Ταύροι πολλές φορές κουράζονται από την ίδια τους την επιμονή πάνω σε κάποια πράγματα και δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από αυτά. Αν κάποιος κάνει μία επιλογή με την οποία ο Ταύρος δεν συμφωνεί, είναι τρομερά δύσκολο για εκείνον να το δεχτεί και να πάει παρακάτω. Πιο πιθανό είναι να προσπαθήσει να σταματήσει το άλλο άτομο από αυτό που πάει να κάνει. Το πείσμα του μπορεί να τον κάνει πραγματικά αμείλικτο.

 

Αιγόκερως: Οι Αιγόκεροι μπορεί να είναι απαισιόδοξοι, αλλά και πιεστικοί ταυτόχρονα, ένας συνδυασμός που δεν έχει και τα καλύτερα αποτελέσματα. Η σκληρότητα ενός Αιγόκερω είναι που δεν του επιτρέπει να παραιτηθεί, μέχρι να φτάσει εκεί που θέλει, ακόμη και αν ο δρόμος είναι γεμάτος εμπόδια. Είναι συνηθισμένος στη σκληρή δουλειά, οπότε ό,τι και αν χρειαστεί να κάνει, θα το κάνει, προσπαθώντας να παραμένει συνεπής στα λόγια του.

 

Δίδυμος: Οι Δίδυμοι ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να πουν, ώστε να διαμορφώσουν το έδαφος που θα τους δώσει ώθηση να φτάσουν εκεί που θέλουν, ακριβώς για αυτό είναι πολύ προσεκτικοί με όσα ξεστομίζουν. Δεν θέλουν να δείχνουν επιθετικοί αλλά για εκείνους τα λόγια, είναι ένας τρόπος να εντείνουν τις ενέργειές τους. Οι Δίδυμοι μπορούν να γίνουν πιεστικοί, αλλά πάντα το κάουν με έναν χαριτωμένο και κάπως διασκεδαστικό τρόπο ή απλά μέχρι να θυμώσουν. Αν συμβεί αυτό, μπορούν να γίνουν πολύ εριστικοί με τους γύρω τους.