Αυτά είναι τα 5 πιο απρόσεκτα ζώδια

Αυτά είναι τα 5 πιο απρόσεκτα ζώδια

Εσύ ανήκεις σε κάποιο από αυτά;

Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις, θα θέλαμε να στου πούμε ότι το να ανήκεις σε ένα από τα πιο απρόσεκτα ζώδια δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Σημαίνει, απλά, πως οι υπόλοιποι δεν σε εμπιστεύονται για πράγματα πρακτικά, αφού έχεις αποδείξει πως είσαι λίγο παραπάνω… ζημιάρα ή αφηρημένη από το κανονικό.

Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις ποια είναι αυτά τα πέντε ζώδια που… ξεχωρίζουν για την απροσεξία τους!

ΙΧΘΥΣ

Τα ψαράκια δεν μπορούν εύκολα να επικεντρωθούν σε κάτι κι αυτός είναι ο λόγος που προκαλεί αυτή την απρόσεκτη συμπεριφορά από μεριάς τους. Καταφεύγουν συνήθως σε μία passive-aggressive αντιμετώπιση, υποκινούμενα από την ενοχή τους, σε μία προσπάθεια να χειραγωγήσουν τους άλλους. Όταν θέλουν να δικαιολογήσουν αυτή την τακτική, τη «φορτώνουν» στην απροσεξία τους. Τύπου: «Ουπς! Αυτό έγινε εντελώς κατά λάθος», «το ξέχασα τελείως» ή «με συγχωρείς, δεν το κατάλαβα», την ίδια στιγμή που ξέρουν πολύ καλά γιατί έχουν κάνει ό,τι έχουν κάνει.

ΚΡΙΟΣ

Οι νευρικοί και ακούραστοι Κριοί ξέρουν πού πηγαίνουν, αλλά ως διά μαγείας πάντα «χάνουν» τον δρόμο τους. Ο Κριός είναι το ζώδιο το οποίο είναι ικανό να συνοδεύσει κάποιον στο πιο πολυτελές δείπνο και να ξεχάσει την κάρτα ή το πορτοφόλι του σπίτι. Είναι τέτοια η παρόρμηση και ο ενθουσιασμός του Κριού που μπορεί να παρασυρθεί και να ξεχάσει την ουσία.

ΛΕΩΝ

Το ζώδιο που «τρέφεται» από τα φώτα της δημοσιότητας και την προσοχή των άλλων είναι και ένα από τα πιο αδέξια του ζωδιακού. Τα Λιονταράκια «ταξιδεύουν» με το μυαλό τους και δεν κάνουν καν τον κόπο να κοιτάξουν πού πατάνε και πού… βρίσκονται. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την υγεία και την ευημερία των άλλων, όσον αφορά όμως σε εκείνους, όλα αυτά έρχονται πάντα σε δεύτερη μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι πολύ απρόσεκτοι, κάτι όμως που δεν τους απασχολεί καθόλου! Πρακτικά, μπορεί να ξεχάσουν πχ τα κλειδιά πάνω στο αμάξι και να φύγουν, αλλά σπάνια θα μπουν στον κόπο να γυρίσουν πίσω και να τα πάρουν. Με άλλα λόγια, η τεμπελιά τους είναι αυτή που ενισχύει ακόμη περισσότερο την απροσεξία τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης δε συνειδητοποιεί ότι ενεργεί με απρόσεκτο τρόπο. Είναι επιρρεπής στα μεγάλα λόγια, οπότε συχνά καταφεύγει σε ανόητες, βαρύγδουπες δηλώσεις και χοντράδες που πολλές φορές δημιουργούν στους υπόλοιπους αμηχανία. Κανένας δεν είναι τόσο ικανός στο να φέρει τον άλλο σε δύσκολη θέση όπως ένας Τοξότης. Θα τρόμαζε, αν ένιωθε πόσο καταστροφικός μπορεί να γίνει.

via astrology.gr