Τι αποκαλεί ο neverwill, Βασίλειο των ηλιθίων

Τι αποκαλεί ο neverwill, Βασίλειο των ηλιθίων

Παρέμβαση σε σχόλιο στην σελίδα μας.

Στο site δεν έχουν υπάρξει , από όσο γνωρίζω , σχόλια που να δικαιολογούν την παραπάνω ανάρτηση, ίσως βρίσκονται στο F B , αφού υπάρχει και ο " εκβιασμός του unfollow " .

Παίρνω βαθιά ανάσα για να βγει δυνατή φωνή μου ....ξυπνήστεεεεεεε !

Είστε στο FaceBook , στο Twitter ή δεν ξέρω πού . Είστε εκεί , νομίζετε , αλλά στην πραγματικότητα βρίσκεστε στο βασίλειο των ηλιθίων .

Η απόσταση στους συμμετέχοντες στα λεγόμενα social media από την face to face συζήτηση εξαφανίζει την κριτική . Αν σε μια παρέα ανθρώπων πεις μια παπαριά , μια βλακεία , οι γύρω σου κάπως θα σε κοιτάξουν , αν είναι φίλοι θα προσπαθήσουν να σε συνετίσουν , αν δεν είναι θα σε λοιδωρήσουν , σε κάθε περίπτωση ο ηλίθιος θα πάρει ένα μήνυμα και αυτό μπορεί να είναι το πρώτο του σκαλοπάτι για το ξεπέρασμα τού προβλήματος του .

Στο internet δεν συμβαίνει το ίδιο , ο ηλίθιος θα βρει υποστηρικτές , θα θεωρήσει την άποψη του σημαίνουσα , το ίδιο θα νιώσουν και οι ηλίθιοι ακόλουθοι , αφού πια δεν είναι μόνοι , άλλοι τολμηρότεροι ηλίθιοι θα γράψουν αυτό πού οι ίδιοι πιστεύουν .Όσοι αρέσκονται στην συναναστροφή με ηλίθιους και αφού η ζωή τους είναι τόσο κενή ώστε να ασχολούνται με αυτούς ας μείνουν εκεί μακριά , όσο μακρύτερα από τούς υπόλοιπους τόσο καλύτερα . Οσοι δεν το επιθυμούν ας ξυπνήσουν και ας ψάξουν για την πραγματικότητα γύρω μας .

neverwill