Δεν θέλουμε τα λεφτά σας, την αγάπη σας θέλουμε

Δεν θέλουμε τα λεφτά σας, την αγάπη σας θέλουμε

Μία ακόμα δύσκολη μέρα φτάνει στο τέλος της με μερικές διαφωνίες από πλευράς επισκεπτών που σε μεγάλο βαθμό πιστεύω ότι είναι λανθασμένες.

Συζητήσεις προκάλεσε η ανάρτηση με τα τραγούδια του Sin Boy, λίγοι όμως στάθηκαν στο ερμηνευτικό κομμάτι, οι περισσότεροι μάλλον δεν θα μπήκαν στην διαδικασία να ακούσουν τα τραγούδια, όπως και να πατήσουν να διαβάσουν την ανάρτηση, αφού μερικοί γκρινιάζουν ως συνήθως στον Πετρίδη, ενώ την ανάρτηση την έκανα εγώ και έχω βάλει και το όνομα μου.

Αφιέρωσα λίγο χρόνο και άκουσα τα γνωστά τραγούδια του Sin Boy, το ίδιο και ο Γιάννης που αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ημέρας ακούγοντας Ελληνικό Χιπ χοπ και κατάλαβε, όπως κι εγώ γιατί βρίσκει απήχηση στους σημερινούς νέους.

Σε όλο τον πλανήτη, το χιπ χοπ έχει απόλυτη κυριαρχία, δεν έχει σημασία αν μας αρέσει, αρέσει όμως στους νέους σε χώρες όπως η Γαλλία ή Ιταλία, Η Αγγλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, παντού και η κυριαρχία είναι απόλυτη.

Μπείτε να δείτε την Ελληνική λίστα του Spotify με τα πιο εμπορικά, το ίδιο συμβαίνει κι εδώ.

Με κάθε ευκαιρία, όπως έχω γράψει, σε κάθε σχολιασμό, πετάνε σαν συμπλήρωμα ''και θέλετε και οικονομική ενίσχυση'', αυτό θα ήταν λογικό αν είχαν βοηθήσει έστω με 1 λεπτό του Ευρώ, το να το κάνουν όμως χωρίς να έχουν βοηθήσει είναι χωρίς κίνητρο νομίζω και εντελώς άστοχο.

Η κριτική είναι ευπρόσδεκτη σε ότι γράφουμε, όμως καλό είναι να διαβάζουμε το τι γράφει και όχι να χρεώνουμε τα πάντα στον Πετρίδη, επειδή τα διάβασαν στο Facebook με το όνομα του.

Ο Πετρίδης μπορεί να μην θέλει να παρεμβαίνει, όμως δεν βρίσκει σωστό να του χρεώνουν το ότι αναρτήσαμε μία πολιτική είδηση με δηλώσεις του πρωθυπουργού, είμαστε ένα site ποικίλης ύλης, την μουσική οι περισσότεροι από εσάς την βλέπετε μόνο σαν κομμάτι από τις αναμνήσεις σας, δεν είναι πολλοί αυτοί που παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Αφού δεν σας ενδιαφέρουν τα ψηφιακά μουσικά βιβλία μας, τα δώρα που δίνουμε σε βιβλία ή cd, τουλάχιστον μην μας λέτε γιατί ζητάμε βοήθεια, ενώ δεν σας νοιάζει και δεν έχετε βοηθήσει ποτέ, δεν χρειάζεται να έχετε τύψεις, ας είναι καλά οι κυβερνήσεις μας, όσο πιο φτωχοί γινόμαστε, τόσο πιο υψηλά επιδόματα θα παίρνουμε και θα ζήσετε εσείς καλά κι εμείς καλύτερα, αγάπη, δεν περιμένουμε τίποτα άλλο, ο καθένας έχει τις ανάγκες του, εμάς θα βοηθήσει που του δίνουμε κάτι που πιστεύει ότι το βρίσκει τζάμπα παντού;

Μουσική τζάμπα υπάρχει αλλά ο κάθε άνθρωπος από εμάς έχει τα δικά του γούστα και αυτά μοιραζόμαστε με εσάς, ωραίες είναι οι πλατφόρμες, αλλά άψυχες. χωρίς αισθήματα, δεν αγαπούν και δεν δημιουργούν με το μυαλό, αλλά με τις στατιστικές.

Κώστας Ζουγρής

Αγαπάτε την μουσική από το παρελθόν; θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο; σας αρέσει να ενημερώνεστε πρώτοι για τις αυριανές εξελίξεις; στηρίξτε την προσπάθεια μας με όποιο ποσό θέλετε και σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας, εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να σας το ανταποδώσουμε.