Δεν φοβόμαστε να ζητήσουμε βοήθεια, μην φοβόσαστε να βοηθήσετε αν το θέλετε

Δεν φοβόμαστε να ζητήσουμε βοήθεια, μην φοβόσαστε να βοηθήσετε αν το θέλετε

Όλοι οι άνθρωποι σε κάποια στιγμή της ζωής τους έχουν ανάγκη βοήθειας, είτε αυτή είναι οικονομική, ηθική συμπαράσταση, λύση σε κάτι που τους απασχολεί και πολλά ακόμα που κυριαρχούν στην καθημερινή ζωή και συχνά αποφεύγουμε να τα κάνουμε γνωστά στο περιβάλλον μας.

Σε άλλες χώρες μεγάλα κυρίως ΜΜΕ που είχαν πέσει θύματα της τεχνολογίας είδαν τις εξελίξεις να τους δικαιώνουν στις εκκλήσεις τους για βοήθεια.

Ένα σημαντικό μέρος του κοινού ανταποκρίθηκε μέσω συνδρομών και δωρεών και τώρα το μέλλον τους είναι πιο σίγουρο μετά την αβεβαιότητα των τελευταίων χρόνων, μια αβεβαιότητα που έφερε η εξάπλωση του διαδικτύου.

Εδώ και πολλές δεκαετίες έχουμε πετύχει να κερδίσουμε το ενδιαφέρον σας και μέχρι τώρα προσπαθούμε, μάλλον χωρίς επιτυχία, προς το παρόν, να προκαλέσουμε την οικονομική στήριξη, όσων έχουν την δυνατότητα σ'αυτό που κάνουμε.

Τα πράγματα δεν είναι αισιόδοξα, εδώ δεν είναι Αμερική, ή κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα συνηθισμένη σε ανάλογες κινήσεις, δεν έχουμε όμως άλλη επιλογή, αυτό έχουμε μάθει να κάνουμε και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος, να περνάμε σε εσάς, αυτά που μαθαίνουμε.

Κώστας Ζουγρής