Πόσα άλογα βλέπεις σε αυτή τη φωτογραφία;

Πόσα άλογα βλέπεις σε αυτή τη φωτογραφία;

Από τα πρώτα τεστ προσωπικότητας του 1920 έχουν αλλάξει πολλά. Πλέον υπάρχει τεράστια ποικιλία ωστόσο όλα έχουν ένα τεράστιο κοινό. Την παρατηρητικότητά σας. Συνήθως σας δίνεται μια εικόνα και με βάση την ερώτηση πρέπει να απαντήσετε συγκεντρωμένα για αυτό που βλέπετε. Αυτό λοιπόν θα κάνετε και στο παρακάτω ερώτημα:

aloga1

«Πόσα άλογα μπορείτε να διακρίνετε στην εικόνα της αρχής;»

Πάρτε το χρόνο σας, μετρήστε τα και βγάλτε έναν αριθμό. Ύστερα δείτε παρακάτω με βάση την απάντησή σας , σε ποιο προσωπικό προφίλ ταιριάζετε >>

Εάν είδατε 11 άλογα και παραπάνω:

ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΤΕ.

aloga2

Εάν είδατε 5-10 άλογα:

ΓΙΑ 5 - 10 ΑΛΟΓΑ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ. ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ.

aloga3

Εάν είδατε 1 άλογο:

ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ Ή ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

aloga4

via: msn