Οι συντεχνίες υποστηρίζονται παντού το ίδιο, μια άλλη στη θέση της Streisand θα είχε καταστραφεί

Οι συντεχνίες υποστηρίζονται παντού το ίδιο, μια άλλη στη θέση της Streisand θα είχε καταστραφεί

Δεν θέλω να σας κάνω την αθώα περιστερά, αλλά ποτέ μου δεν έκανα οποιαδήποτε δήλωση σε κάτι μόνο και μόνο για αλληλεγγύη σε κάποιου είδους σχέση, θα έλεγα μάλιστα ότι ποτέ μου δεν είχα σχέση αμοιβαίας εξυπηρέτησης με κάποιον, γι' αυτό και προσπαθώ, ίσως με ανορθόδοξο τρόπο να προκαλέσω το ενδιαφέρον αυτών που έχουν την δυνατότητα να στηρίξουν την σελίδα μας.

Η δήλωση της Barbra Streisand θα μπορούσε να προκαλέσει την καταστροφή άλλων καλλιτεχνών. Αυτή όμως, που είναι μαζί με τον Bruce αγαπημένη του ενός από τα 2 κόμματα της Αμερικής που εναλλάσσονται στην εξουσία, δείχνει να το ξεπερνά σαν να μην έγινε τίποτα, γιατί το κόμμα της είναι ιδιαίτερα δυνατό στα ΜΜΕ και αυτή το έχει βοηθήσει σημαντικά από μικρή.

Στην χώρα μας σε ένα διαφορετικό σκάνδαλο, κόντρα στην κοινή γνώμη, μια άλλη τραγουδίστρια, Ελληνίδα, έκανε δηλώσεις υπεράσπισης σε μια χαμένη υπόθεση, απλά επειδή είχε πολύ φιλικές σχέσεις με την οικογένεια αυτού που προκάλεσε το σκάνδαλο.

Δηλώσεις υπεράσπισης έκαναν στην συνέχεια για την άσχετη με την λογική αγαπημένη τραγουδίστρια και άλλοι που είχαν ανάλογες εμπειρίες με την δικαιοσύνη και την γλύτωσαν.

Οι υποθέσεις στο παρελθόν είχαν απασχολήσει την κοινή γνώμη, αλλά κανείς δεν βγήκε να μας τις θυμίσει, σαν να υπάρχει ένας σιωπηλός δεοντολογικός κανόνας, όπως Αμερική που έλεγε νομίζω κάποια διαφήμιση.

Κώστας Ζουγρής

https://www.youtube.com/watch?v=hGgv3Gg4GLs