Όσοι πιστεύουν ότι η Lady Gaga είναι η Λαίδη Άντζελα Δημητρίου της Αμερικής, είναι βαθιά νυχτωμένοι

Όσοι πιστεύουν ότι η Lady Gaga είναι η Λαίδη Άντζελα Δημητρίου της Αμερικής, είναι βαθιά νυχτωμένοι

Δεν νομίζω ότι στο σύνολο της η Ελληνική κοινωνία που ακούει μουσική και βλέπει κινηματογράφο έχει συνειδητοποιήσει τα επιτεύγματα και το μέγεθος του ταλέντου της Lady Gaga.

Το πιθανότερο είναι ότι οι περισσότεροι παρασύρθηκαν από τις μέτριες ή και αρνητικές κριτικές από Έλληνες που μάλλον στην προβολή της ταινίας θα κάπνιζαν ή θα έπιναν καφέ στο μπαρ.

Δεν είναι εύκολο βέβαια να πείσω αυτούς που έχουν αντιρρήσεις για την αξία του ταλέντου της, είναι αδιάφορη η γνώμη ανθρώπων που φορούν παρωπίδες και βλέπουν μπροστά τους μόνο την ερμηνεύτρια τραγουδιών όπως το Poker Face που κι αυτό όμως είναι εντυπωσιακά καλό στο είδος του.

Απλά την θεωρούν ένα μικρό υποκατάστατο της Madonna που όλοι περίμεναν να ξεφουσκώσει γρήγορα.

Την ίδια μέρα πήρε Bafta και Grammy και μετά από 1 εβδομάδα και όσκαρ, ενώ ήταν και υποψήφια για τον πρώτο γυναικείο ρόλο ερμηνείας

Αλήθεια ξέρετε πολλές γυναίκες υποψήφιες για όσκαρ ερμηνείας που να μην αξίζουν.

Αν μη τι άλλο η Lady Gaga πέτυχε να διακριθεί για τις υποκριτικές ερμηνείες της σε τηλεόραση και κινηματογράφο.

Για την μουσική, δεν το συζητάμε, οι συνεργασίες της δείχνουν το μέγεθος της αποδοχής της.

Ρώτησα προχθές πόσα άλμπουμ της Streisand έχουν όλοι αυτοί που την κοροϊδεύουν, κανείς δεν έγραψε, εκτός του Μπίτσιου βέβαια, ότι έχει κάποιο άλμπουμ της.

Απλά τους ενοχλεί που τολμάμε να συγκρίνουμε την Lady Gaga με οτιδήποτε έχει σχέση με την Streisand.

Δεν περιμένουμε από εσάς να μας επιτρέψετε να έχουμε την δική μας άποψη σε ένα τέτοιο θέμα για το οποίο υπάρχει παραπληροφόρηση στο Ελληνικό κοινό, ίσως μόνο η Lifo γράφει σχεδόν πάντα καλά σχόλια για την Lady Gaga, για του υπόλοιπους είναι η τρελή άσχετη, ακόμα και τσόλι που προωθεί το σύστημα, κάτι σαν τους εχθρούς της Ελλάδας που μας δάνεισαν τα λεφτά τους και δεν μας άφησαν να πεθάνουμε αξιοπρεπώς, ανεξάρτητα του ότι στην πορεία όλα τα κόμματα έκαναν 'γαργάρα' τις τυχόν αντιρρήσεις τους.

Σίγουρα η Lady Gaga δεν είναι Streisand, μπορεί όμως να γίνει η Lady Gaga που θα αποδέχονται όλοι στο μέλλον.

Εμφανισιακά πάντως θυμίζει την νεαρή Άντζελα.

Κώστας Ζουγρής

Απόψε τελειώνει ο διαγωνισμός με τα 2cd της Lady Gaga και τα 2 με τα τραγούδια των Queen από την ταινία Bohemian Rhapsody. Σκεφτόμουν ότι όσοι πριν από πολλές δεκαετίες έπαιρναν μέρος στους διαγωνισμούς του Πετρίδη κέρδιζαν δισκάκια όπως το Space Oditty του David Bowie που σήμερα η αξία του είναι μερικές χιλιάδες ευρώ, τώρα συγκινούν μόνο οι ψηφοφορίες στα σαβουράηβορ στα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν πάθει ασφυξία από την υπερβολική ποιότητα.

Δίνουμε σαν δώρο αυτήν την εβδομάδα 2 ειδικές εκδόσεις του A Star Is Born με περισσότερη μουσική και φωτογραφίες σε special κασετίνα και 2 soundtrack με τα τραγούδια του Bohemian Rhapsody. Στην κλήρωση όσοι κάνουν οποιαδήποτε δωρεά αυτήν την εβδομάδα για την ενίσχυση της σελίδας μας

Αν πιστεύεις ότι αξίζουμε την συνεισφορά σου, και έχεις την δυνατότητα, είναι εύκολο να το κάνεις. Με αποκλειστικές ενημερώσεις θα είσαι 'πιο κοντά στην μουσική'