extra large 1464384209 855 your bad habits are wired into your brain

 

Αν εξαιρέσουμε τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και το κάπνισμα, όλες οι στατιστικές σε διάφορες χώρες δείχνουν ότι η πιο κακιά συνήθεια είναι αυτή που χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος, όπου τον συμφέρει, το ξέρουν όλοι, το ΨΕΜΑ.

 

Σε όλους μας αρέσει να ακούμε ψέμματα, ανεξάρτητα του αν στην πορεία αποκαλύπτεται η αλήθεια.

 

Έλεγα σε ένα φίλο μου χθες για ένα περιστατικό πριν πολλές δεκαετίες που το θυμάμαι σήμερα, ήμασταν σε  μία γέφυρα του ηλεκτρικού κοντά στον Άγιο Νικόλα, όταν από την αντίθετη κατεύθυνση ερχόταν ένα νεαρό κορίτσι που δεν είχε και την καλύτερη εμφάνιση. Ο φίλος μου την στόλισε με τα καλύτερα λόγια λέγοντας της το πόσο εντυπωσιακά όμορφη ήταν.

 

Το κοριτσάκι 'έπαθε πλάκα' και έδειξε φανερά ευχαριστημένη. όταν τον ρώτησα γιατί της είπε αυτά τα ψεύτικα λόγια, μου είπε ας κάνουμε μία καλή πράξη.

 

Δεν μπορώ να ισχυρισθώ ότι ποτέ μου δεν έχω πει ψέματα, δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα μπορούσε να το ισχυρισθεί, μερικές φορές λέμε ψέματα επειδή πιστεύουμε ότι είναι επιβεβλημένο να το κάνουμε.

 

Όμως ειδικά στο site, με ότι γράφω, υπογράφω την έναρξη αντιδράσεων από μερικούς από εσάς και είπαμε μία σταγόνα μαύρης μπογιάς μπορεί να μαυρίσει ένα κάδο με γάλα.

 

Οι βασικότερες αντιδράσεις είναι από αυτούς δεν θέλουν να διαβάζουν στην σελίδα του Πετρίδη αυτά που δεν τους αρέσουν, ο Πετρίδης λέει ότι δεν είναι προσωπική σελίδα, εγώ λέω ότι αυτή η σελίδα είχε 4000 άτομα όταν άρχισε το site και τώρα έχει 40.

 

Αρκετοί, προφανώς εντελώς εκτός πραγματικότητας, μας γράφουν ότι θα μας κάνουν Unfollow, μα πριν από 20 μέρες κάναμε μία αναβάθμιση και σβήσαμε εκατομμύρια like που διάβασα σήμερα στο Facebook πρέπει να δώσεις αρκετά χιλιάρικα για να τα αποκτήσεις.

 

Δεν μπορούμε να πούμε ότι αδιαφορούμε για τα like, γιατί είναι μία ένδειξη για το τι σας αρέσει.   

 

Τέλος η γνωστή καραμέλα για την βοήθεια στο site, όμως δεν μας εξηγεί κανείς πώς θα λειτουργήσει αυτή η σελίδα που απαιτεί προσωπική εργασία σκλαβιά για να είναι στο επίπεδο που είναι. Έχουμε συνηθίσει βέβαια την βοήθεια από τους λίγους, αλλά αυτή είναι η κατάσταση.

 

 

Είμαι εγκλωβισμένος γιατί είμαι υποχρεωμένος να απολογούμαι στον κάθε ένα που δεν έχει γνώση της κατάστασης και να του εξηγώ το γιατί γράψαμε αυτό.

 

Έγραψε σε μία απάντηση ότι οι Duran Duran είναι κάτι σαν συνέχεια των Roxy Music και αμέσως κτύπησε καμπανάκι, έχω δίκιο; αν πιστέψουμε αρκετές εγκυκλοπαίδειες ναι.

 

Τελικά όσοι είναι αντίθετοι με τα τραγούδια των Duran Duran, είναι γιατί άρεσαν υπερβολικά στα κορίτσια, τι να κάνουμε ήταν όλοι τους πιο ωραίοι από τους Roxy Music.  

 

Είναι καταπληκτικά τα περισσότερα θέματα που μας στέλνουν διάφοροι φίλοι και τους ευγνωμονούμε γι' αυτό.

 

Δυστυχώς όμως πριν από 40 χρόνια αυτοί ήταν χιλιάδες και κάναμε επιλογή, τώρα είναι ελάχιστοι

      

Κώστας Ζουγρής

 

Αν πιστεύεις ότι αξίζουμε την συνεισφορά σου, και έχεις την δυνατότητα, είναι εύκολο να το κάνεις. Με αποκλειστικές ενημερώσεις θα είσαι 'πιο κοντά στην μουσική'

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 9 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας', 'ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό- Από τον Κώστα Ζουγρή' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR1401106690000066974208036 EUROBANK GR1002603940000130200197486 ALPHA BANK GR7801401390139002340035656 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR9401720410005041089155483 REVOLUT GB32 REVO 0099 7039 3051 61