7 Λόγοι που οι έξυπνοι άνθρωποι δυσκολεύονται να βρουν την αγάπη...

7 Λόγοι που οι έξυπνοι άνθρωποι δυσκολεύονται να βρουν την αγάπη...

Η αγάπη δεν έρχεται εύκολα στους έξυπνους ανθρώπους. Δείτε γιατί >>

1. Δεν θέτουν την ερωτική σχέση ως προτεραιότητα

Για εκείνους, η ζωή είναι μια σειρά πιθανοτήτων και συχνά κατακλύζονται από ιδέες που θέλουν να θέσουν σε εφαρμογή. Τείνουν να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο και να προσπαθούν περισσότερο για τη δουλειά τους από ότι μονάχα για μια ερωτική σχέση.

2. Προσελκύονται περισσότερο από το πνεύμα παρά από τα κάλλη

Παρότι αυτός δεν είναι πάντα ο κανόνας, πολλοί από αυτούς τείνουν να προσελκύονται περισσότερο από τον εσωτερικό κόσμο ενός ανθρώπου παρά από την εξωτερική του εμφάνιση. Γενικά μιλώντας, οι έξυπνοι άνθρωποι έχουν μέσα τους μια καλά κρυμμένη «ομορφιά» και χρειάζονται ιδιαίτερα άτομα να την εντοπίσουν και να την εκτιμήσουν.

3. Θεωρούν την ευφυΐα τους ως ανταμοιβή

Η νοημοσύνη τους, τους ολοκληρώνει τόσο ώστε να μην έχουν την ανάγκη να αισθανθούν ολοκληρωμένοι μέσα από μια σχέση. Παίρνουν τη μεγαλύτερη ικανοποίηση από τα επιτεύγματά τους.

4. Σκάβουν βαθιά

Κάτι που μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο σε ό,τι αφορά τα ραντεβού τους. Τείνουν να διεισδύουν στην ψυχή ενός ανθρώπου προκειμένου να εξακριβώσουν τον βαθμό του επιπέδου του και της δέσμευσης που μπορούν να αναλάβουν απέναντί του.

5. Μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό

Αντιμετωπίζουν τα προβλήματα στη σχέση ευθέως, με την αυτοπεποίθηση που τους παρέχει η γνώση πως έχουν δίκιο – σε μερικούς ανθρώπους αυτό δεν αρέσει! Είναι σε θέση να γνωρίζουν τί είναι σωστό και τί λάθος, δεν έχουν πρόβλημα να μπουν κατευθείαν στο ψητό, λέγοντας αυτό που πιστεύουν πως δεν πηγαίνει καλά στη σχέση τους.

6. Είναι δύσκολο να τους καταλάβεις μερικές φορές

Το μυαλό τους είναι πολύπλοκο και τους είναι δύσκολο να εξηγούν τα πάντα. Ωστόσο προσπαθούν σκληρά να γίνουν κατανοητοί.

7. Συχνά δεν αντιλαμβάνονται τους ήπιους υπαινιγμούς

Η προσοχή τους είναι στραμμένη στα μεγάλα πράγματα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, μπορεί να τους διαφύγουν ορισμένοι υπαινιγμοί που κάνουν οι άλλοι άνθρωποι για μικρότερα ζητήματα. Δεν έχουν σκοπό να προσβάλλουν κανέναν, απλώς δεν μπορούν να τις παρατηρήσουν.

Πηγή: anapnoes.gr