Αυτά είναι τα 3 ανδρικά ζώδια που ταλαιπωρούν περισσότερο τις γυναίκες

Αυτά είναι τα 3 ανδρικά ζώδια που ταλαιπωρούν περισσότερο τις γυναίκες

Όσα λένε τα κορίτσια μεταξύ τους για τα ζώδια που τις ταλαιπωρούν.

Είναι εκείνα τα ζώδια που στο άκουσμά τους σαν απάντηση βγαίνουν συνήθως κάτι βαθιά «ωχ». Η αντίδραση αυτή δεν είναι τυχαία, αλλά δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις. Εδώ όμως θα μιλήσουμε για τον κανόνα. Που θέλει κάποια ζώδια να μας πληγώνουν λίγο παραπάνω. Προς Θεού, μην ακούσεις «Καρκίνος» και φύγεις τρέχοντας έτσι δίχως λόγο κι αφορμή, απλά αν εμφανιστούν (ο λόγος και η αφορμή), έχε στο νου σου τα παρακάτω.

Ταύρος

Τον κυβερνάει η Αφροδίτη, το οποίο είναι και καλό και κακό. Γιατί δίνει προτεραιότητα στο συναίσθημα, αρκεί να είναι δικό του, για το δικό σου είσαι υπεύθυνη εσύ. Τον καθοδηγεί επίσης το πείσμα του, το οποίο είναι ικανό να σου στραγγίξει τα λίτρα της δικής σου συναισθηματικής δυναμικής. Ρομαντικοί είναι, ναι, αρκεί να έχουν όρεξη. Όταν δεν, μπορούν να αδιαφορήσουν σε σημείο παθολογικό, λες και τους σκότωσες τη μανούλα τους. Γιατί δεν σου μιλάει; γιατί δεν σου στέλνει; γιατί δεν είναι σε φάση. Θέλει υπομονή ο Ταύρος. Καθυστερεί πολύ. Θα σου βγάλει το λάδι. Α, και το δραστικό φλερτ δεν είναι στα δυνατά του σημεία, εκτός αν ξέρει 300% τι θέλει.

Καρκίνος

Συναισθηματικό ζώδιο, το ‘χουμε πει πολλά. Αλλά να, μπερδεύεται. Έχει και μία τάση στην απιστία, γιατί να, «νιώθει» πολύ μωρέ. Τον συνεπαίρνει το πάθος. «Γιατί» σου λέει «να μην παίξω και λίγο με το Μαράκι, αφού το ελέγχω»; Τα συναισθήματα καλό είναι να τα έχεις, αρκεί να τα κοντρολάρεις. Θα σ’ ερωτευτεί σφόδρα, θα ενθουσιαστεί, θα νιώσεις μία και μοναδική. Αλλά όταν νιώσει σοβαρή ανασφάλεια, νιώσει ότι είναι λίγος για σένα ή βαρεθεί λιγάκι, θα στρίψει το βλέμμα κι αλλού. Δεν ξέρω αν έχεις δίπλωμα ψυχολόγου, αλλά δίπλα του θα είναι σαν να κάνεις πρακτική. Μάθε τέχνη, κι άστηνε…

Τοξότης

Κοίταξε, ο Τοξότης έχει το εξής: Καρδιά αγκινάρα. Θα την δώσει από ‘δω, θα την δώσει από ‘κει, ώσπου να φάει την κατραμπακιά με την μία και μοναδική κι όλες οι άλλες απλά να μοιάζουν με σταγόνες στον ωκεανό. Μέχρι τότε, θα πιεστεί, θα πνιγεί, θα εξαφανιστεί, θα εμφανίσει οξείς φόβους δέσμευσης, εσύ θα τον θες γιατί δεν θα τον έχεις κατακτήσει, οπότε θα το βλέπεις σαν πρόκληση, θα κάνεις υπομονή, θα αντέχεις, ώσπου κάποια στιγμή θα ξυπνήσεις από τον πόνο. Ψάχνει τη μία και μοναδική, αν ταλαιπωρείσαι μαζί του, απλά δεν είσαι εσύ για εκείνον κι εκείνος για σένα. Next!