Έρχεται καταιγίδα ψυχαγωγικής σαβούρας στις τηλεοράσεις μας

Δεκάδες τηλεοπτικά σποτς μας πληροφορούν όλο το 24ωρο για τις νέες τηλεοπτικές εκπομπές που θα αρχίσουν σύντομα.

Εκεί πάνε τα χρήματα των μεγάλων ομίλων για διαφήμιση, εκεί πάει το ενδιαφέρον της πλειοψηφίας του κοινού που σε μεγάλο ποσοστό συχνά μας ειρωνεύεται που ζητάμε λέει 1 ευρώπουλο ενώ, όπως έγραψε μία σήμερα, κοροϊδεύουμε τους BTS.

Σχεδόν όλες οι νέες εκπομπές βασίζονται κυρίως στην παρουσία ωραίων γυναικών, αλλά και νέων εμφανίσιμων ανδρών.

Σε όλους αρέσει το ωραίο, αλλά όχι και να τους κατηγορούμε ότι κάνουν αντιπολίτευση, έχουν μηδενίσει τις πολιτικές εκπομπές, έδιωξαν αυτούς που ενοχλούσαν με τις απόψεις τους και μας έχουν γεμίσει με μία πιο ακραία εκδοχή των Star και Alter.

Εμείς δεν βασιζόμαστε σ'αυτό, δεν έχουμε κάτι όμορφο να παρουσιάσουμε, είμαστε συχνά γκρινιάριδες, ζητάμε βοήθεια, γιατί δεν τα παίρνουμε από τις Ευρωπαϊκές επιδοτήσεις, δεν έχουμε την διάθεση, ούτε και την τεχνογνωσία.

Ζητάμε βοήθεια από αυτούς που πιστεύουν ότι προσφέρουμε κάτι, αν δεν το πιστεύουν το καλύτερο θα ήταν να μην μας παρακολουθούν και μας δημιουργούν ψευδαισθήσεις ότι κάτι κάνουμε και έχουμε απήχηση σε 4.700.000 μοναδικούς επισκέπτες.

Απολαύστε την εκπομπή που σας αρέσει,από το κανάλι που βρίζετε γιατί κάνει δήθεν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, σε λίγο η μόνη πολτική εκπομπή θα είναι τα δελτίο ειδήσεων και αφήστε μας εμάς, θα τον βρούμε τον δρόμο μας.

Κώστας Ζουγρής