879086968978970000000000

 

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε επαφή με εσάς, τους γονείς σας και ενδεχομένως τα εγγόνια σας.

 

Πιστεύουμε ότι δεν συμφωνείτε πάντα με αυτά που λέμε ή γράφουμε, αυτό είναι φυσιολογικό, όμως είναι απίθανο να μας κατηγορήσει κάποιος ότι τον κοροϊδέψαμε, αυτά που λέμε, σωστά ή λάθος, τα πιστεύουμε.

 

Τα like που κάνουν οι φίλοι μας στις αναρτήσεις μας έχουν απίστευτα υψηλό αριθμό, δεν συμβαίνει το ίδιο όμως και στην ανάγνωση αυτών που ανεβάζουμε, σε μερικές περιπτώσεις, όπως στο Twitter σπάνια ξεπερνάει το 1-2%.

 

Μιλάμε για 500.000 επισκέψεις τον μήνα και μας ακολουθούν 3.600. Μπαίνουν διαβάζουν τους τίτλους και φεύγουν, γι' αυτό σκεφτόμαστε να περιορίσουμε σημαντικά τις αναρτήσεις μας στο Twitter.

 

Όσο για το Facebook και εκεί υπάρχει ανάλογη πίκρα, στα 1000 like αντιστοιχούν, ειδικά στα μουσικά θέματα σε μερικές περιπτώσεις σε 50 ανοίγματα της σελίδας.

 

Στο θέμα της ενίσχυσης της σελίδας μας, δεν το συζητώ, μόλις υπάρχει υπονοούμενο στον τίτλο του θέματος για αναφορά σε βοήθεια, το θέμα δεν ανοίγει.

 

Ακόμα και φίλοι μου, μου λένε έχεις κουράσει με τις συχνές αναφορές σου στο Donate, ίσως, αλλά κουράστηκαν να βοηθούν ή να το διαβάζουν;

 

Τα στοιχεία λένε ότι σε μεγάλο ποσοστό οι ίδιοι και οι ίδιοι στηρίζουν. Οι υπόλοιποι γράφουν, υποστηρίζεις το Χιπ χοπ και θες και βοήθεια, δεν γράφεις για τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη και ζητάς βοήθεια και ανάλογα σχόλια.

 

Εντάξει εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι έχω γίνει ζητιάνος αφού ζητάω συνέχεια από 4.600.000 μοναδικούς να βοηθήσουν, αδιαφορούν και εγώ επιμένω εκθέτοντας την οικογένεια μου, τον Πετρίδη και αυτό το όνομα που έστω έχω στην κοινωνία.

 

Όμως κανείς δεν μου λέει πώς θα λειτουργήσει αυτό το site, εντάξει, άσε την προσωπική εργασία κάποιων από εμάς από τις 6 το πρωί μερικές φορές, μέχρι τις 12 το βράδυ.

 

Χαλασμένοι υπολογιστές και πολλά άλλα, αλλά να μην σας κουράζω.

 

Άσε την βοήθεια, το έχουμε συνειδητοποιήσει, πρέπει να σε δει να πεθαίνεις ο άλλος μήπως και συγκινηθεί, όμως το να πατάς μια φορά την ημέρα ένα κλικ σε κάποιο θέμα δεν στοιχίζει τίποτα, δείξε την αγάπη σου σε όποιον αγαπάς, μην τον αφήνεις να ελπίζει αν δεν τον θέλεις, παράτα τον, θα βρει τον δρόμο του/της.

 

Ξέρω πολλοί κάνουν διακοπές, να περνάτε καλά και να προσέχετε. 

 

Οι διαγωνισμοί που κάνουμε είναι άγονοι, αλλά δεν μπορούμε παρά να στείλουμε τα δώρα σ'αυτούς τους λίγους που μας στηρίζουν.

 

Το cd Miles Davis στον Γιώργο Παπαζαχαρίου, τα 2005 τραγούδια του αιώνα στην Μαρία Πάτση και το Garbage στον Αλέκο Χριστοφίδη.

 

Νέος διαγωνισμός, τυπικά για να έχουμε επαφή με δώρο το καταπληκτικό cd της Mary J. Blige, No More Drama. Τυχερός ένας από αυτούς που θα κάνουν οποιαδήποτε δωρεά.

 

 

 

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 9 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας' , 'ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) 

Κώστας Ζουγρής