Γιάννης Πετρίδης: Προτιμώ να ακούω μουσική...

Γιάννης Πετρίδης: Προτιμώ να ακούω μουσική...

Πόσο λυπάμαι για την εμπάθεια και την οπαδική λογική που διαβάζω στις λίγες ευτυχώς περιηγήσεις μου στο διαδίκτυο, γιατί όπως σας έχω πει και άλλη φορά, προτιμώ να ακούω μουσική, να βλέπω ταινίες, να κάνω βόλτες και ταξίδια και να έχω το διαδίκτυο μόνο για μία σύντομη ενημέρωση.

Τι θα γινόταν άραγε, αν αυτές τις δηλώσεις που έκανε ο καλός 'και προοδευτικός' σκηνοθέτης David Lynch, τις είχε κάνει ένας ας πούμε ο Sylvester Stalone ή ακόμα και ο πολυτάλαντος, αλλά ρεμπουπλικανός Clint Eastwood.

Οι ελαφρόμυαλοι οπαδοί που τα ξέρουν όλα, θα τον είχαν ξεσκίσει.

Θέλω να σας θυμίσω ότι εγώ δεν συμπαθώ τον Τραμπ, αλλά όμως ούτε και την Χίλαρυ, γιατί ξέρουμε όλοι τι έκανε σαν υπουργός εξωτερικών.

Ο David Lynch λοιπόν ανέφερε για τον Ντόναλντ Τραμπ, ότι μπορεί να εξελιχθεί σαν ένας από τους σπουδαιότερους προέδρους που έχουν περάσουν στην ιστορία της χώρας.

Όπως επισημαίνει και ο δημοσιογράφος του Guardian, o Lynch είναι παντού, διασπασμένος σε όλο τον πολιτικό χάρτη των Αμερικανικών κομμάτων.

Το 2016 ψήφισε Bernie Sanders, στις εκλογές των Δημοκρατικών, ενώ στις προεδρικές ψήφισε Φιλελεύθερους.

Αργότερα, μετά από πιέσεις, έκανε διευκρινήσεις, αλλά δεν ανακάλεσε το 'σπουδαιότερος πρόεδρος'.

Εμένα μου αρέσουν, για διαφορετικούς λόγους και ο David Lynch και ο Clint Eastwood, αλλά φαντάζομαι τι θα είχε ακούσει ο Clint Eastwood αν έκανε αυτές τις δηλώσεις, από τους δήθεν προοδευτικούς, που στην πραγματικότητα όμως δεν είναι, γιατί δεν δέχονται ότι ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του.