Ποια είναι τα πιο επικίνδυνα ζώδια,το αμφισβητείτε;

Ποια είναι τα πιο επικίνδυνα ζώδια,το αμφισβητείτε;

Σύμφωνα με την αστρολογία όλοι μας έχουμε κάποια αρνητικά χαρακτηριστικά. Ποια είναι όμως τα πιο επικίνδυνα του δικού σας ζωδίου; Για παράδειγμα, το πείσμα του Ταύρου μερικές φορές μπορεί να δυσκολέψει τους άλλους να έρθουν αντιμέτωποι μαζί του, ενώ οι Ιχθείς έχουν μια διαβόητη ιδιοσυγκρασία. Κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά υπάρχουν ζώδια που είναι επικίνδυνα;

Μάθετε ποιο είναι το πιο επικίνδυνο ζώδιο και γιατί >>

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Έλλειψη νοητικής σταθερότητας: Σύμφωνα με το FBI, αυτό είναι το πιο επικίνδυνο από όλα τα ζώδια για να διαπράξει εγκλήματα πάθους, αφήνοντας διακριτικά σημάδια στο σώμα του θύματός του. Συλλαμβάνονται πιο συχνά για τη διάπραξη εγκλημάτων κυρίως εξαιτίας της έλλειψης πνευματικής σταθερότητας.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Υπερβολικά έντονο ταμπεραμέντο: Ο πεισματάρης Ταύρος κατέχει τη 2η θέση. Όταν παραστρατήσει, γίνεται σκληρός δικτάτορας του κόσμου. Φυσικοί ηγέτες καθώς είναι, μπορούν να γίνουν απειλητικοί στην προσπάθειά τους να κυριαρχήσουν στον κόσμο και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου-22 Δεκεμβρίου)

Εξαιρετικά άγριοι, σπουδαίοι κλέφτες, μπορούν εύκολα να δραπετεύσουν από την φυλακή: Μόνο όταν κινδυνεύσει η ζωή τους μπορεί να γίνουν εξαιρετικά άγριοι. Είναι γνωστοί ως σπουδαίοι κλέφτες και ανήκουν στη λίστα των διαβόητων εγκληματιών που δραπετεύουν από τη φυλακή.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Θέλει να είναι κυρίαρχος και προτιμά να κάνει μια παράνομη καριέρα: Ο πεισματάρης Κριός σιχαίνεται να είναι υποτελής κι αν κάποιος προσπαθήσει να τον κάνει, θα το βρει μπροστά του. Έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να ασχοληθεί επαγγελματικά με παράνομη δραστηριότητα, προκειμένου να επιτύχει στη ζωή του.

Αιγόκερως (23 Δεκεμβρίου - 20 Ιανουαρίου)

Εγκληματίας αλλά απρόσεκτος: Ο Αιγόκερως είναι καλά εξοπλισμένος για να διαπράττει οποιουδήποτε είδους εγκλήματα, είτε ως πορτοφολάς είτε για τη δολοφονία κάποιου. Το μειονέκτημά τους είναι ότι είναι απρόσεκτοι και μπορούν εύκολα να πιαστούν.

Παρθένος (24 Αυγούστου 23 Σεπτεμβρίου)

Ειδικεύεται στην κλοπή χωρίς να αφήνει στοιχεία: Ο τελειομανής Παρθένος είναι ειδικός στην κλοπή. Γνωρίζει καλά την δουλειά και την κάνει τόσο καλά που είναι δύσκολο να βρεθεί ίχνος του εγκλήματός του. Το χακάρισμα και η διάρρηξη είναι τα εγκλήματα τα οποία διαπράττει συνήθως.

Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Συμμετέχει σε οικονομικά εγκλήματα ή αξιόποινες πράξεις με ναρκωτικά: Ακόμη και το ζώδιο που έχει ως στοιχείο του τη ζυγαριά μπορεί να διαπράξει εγκλήματα, αλλά δεν παραβιάζει εύκολα τον νόμο. Ενδιαφέρονται περισσότερο για τα χρήματα και εμπλέκονται σε εγκλήματα που σχετίζονται με οικονομικά κέρδη όπως η ληστεία τραπεζών. Τα ναρκωτικά είναι ένα άλλο πεδίο ενδιαφέροντος. Αποφεύγει να εργάζεται μόνος του και συνήθως προτιμά να είναι σε μια οργάνωση.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οξύθυμοι, serial -killers, κακοποιοί του ίδιου τους του σώματος: Οι Ιχθείς μπορούν πολύ εύκολα να χάσουν την ψυχραιμία τους. Γίνονται οξύθυμοι, σε σημείο που, σε ακραίες βέβαια περιπτώσεις, μπορούν να γίνουν serial killers. Επίσης, είναι πιθανό να καταχραστούν το σώμα τους κάνοντας χρήση ναρκωτικών.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου-22 Νοεμβρίου)

Ζηλιάρηδες, επιθετικοί, σαδιστές, δολοφόνοι: Ο ζηλιάρης και επιθετικός Σκορπιός μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνος όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Η σαδιστική τους φύση τους κάνει να χειραγωγούν τους άλλους κι ακόμη κι αν δεν διαπράττουν από μόνοι τους εγκλήματα, είναι αυτοί που τα προκαλούν. Οι δολοφόνοι είναι συνήθως Σκορπιοί στο ζώδιο.

Λέων (23 Ιουλίου-23 Αυγούστου)

Οξύθυμος, ψυχωτικός: Κυριαρχείται από την φωτιά και αντιπροσωπεύεται από ένα λιοντάρι, ο Λέων είναι τόσο ψυχωτικός που μπορεί να διαπράξει εγκλήματα μόνο για την φήμη.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Χειριστικός και εκδικητικός: Αν και συνήθως έχει καλή συμπεριφορά, ο Υδροχόος είναι ο καλύτερος όσον αφορά στο να πάρει εκδίκηση. Οι χαρισματικές δεξιότητες ηγεσίας του, τον κάνει να μπορεί να χειραγωγεί εύκολα κάποιον και είναι και πολύ καλοί χάκερ.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Αντιφατικός και μπλέκεται εύκολα σε απάτες ή κλοπές: Το λιγότερο επικίνδυνο από όλα τα ζώδια, ο Δίδυμος είναι πιθανό να διαπράξει εγκλήματα όπως η κλοπή.

Πηγή: iefimerida.gr