Ποιο ζώδιο είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο;

Ποιο ζώδιο είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι πιστοί, επίμονοι, πειστικοί και με μεγάλη φαντασία. Μπορούν όμως να γίνουν καχύποπτοι, χειριστικοί και ανασφαλείς. Μόλις πέντε δισεκατομμυριούχοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου. Μερικοί από τους πιο γνωστούς είναι ο ιδρυτής της Tesla Motors και CEO Elon Musk, με περιουσία 12 δισ. δολ., η κληρονόμος της Heineken Charlene de Carvalho-Heineken με 11,6 δισ. δολ. και ο συνιδρυτής της HCL Shiv Nadar, με 11,4 δισ. δολ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν την ικανότητα να μαθαίνουν γρήγορα και να ανταλλάσουν ιδέες. Είναι επίσης πολύ περίεργοι και προσαρμόζονται εύκολα σε νέες καταστάσεις. Ωστόσο μπορεί να φανούν αναποφάσιστοι, ασυνεπείς και νευρικοί. Έξι είναι οι δισεκατομμυριούχοι Δίδυμοι στη λίστα με τους 100 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Πρόκειται μεταξύ άλλων για τον πρόεδρο της Thomson Reuters, David Thomson, με περιουσία 25, δισ. δολ, τον κληρονόμο της Walmart, Jim Walton, με 40,6 δισ. δολ. και τον μεγιστάνα των επιχειρήσεων Len Blavatnik με περιουσία 20,2 δισ. δολ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες θεωρούνται γενναιόδωροι, ιδεαλιστές και έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ. Δυστυχώς, καμιά φορά δίνουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρήσουν, λένε πράγματα χωρίς να σκεφτούν και είναι αρκετά ανυπόμονοι. Υπάρχουν έξι δισεκατομμυριούχοι Τοξότες, όπως η CEO της Fidelity Investments Abigail Johnson, με περιουσία 13,4 δισ. δολ., ο ιδρυτής της Xiaomi, Lei Jun, με 13,2 δισ. δολ. και η μεγάλη κυρία των media Anne Cox Chambers, με αξία 17 δισ. δολ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι υπεύθυνοι, πειθαρχημένοι και θεωρούνται αναγνωρισμένοι ηγέτες. Παρόλα αυτά δεν συγχωρούν εύκολα και κάποιες φορές νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Υπάρχουν επτά δισεκατομμυριούχοι Αιγόκεροι όπως ο ιδρυτής και CEO της Amazon Jeff Bezos με περιουσία 34,8 δισ. δολ., ο Ρώσος επιχειρηματίας Vladimir Potanin, με 15,4 δισ. δολ και ο πρόεδρος της Samsung, Lee Kun-Hee με περιουσία 11,3 δισ. δολ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι έχουν πολλά καλά χαρακτηριστικά τα οποία θα τους βοηθούσαν να είναι πετυχημένοι. Λέγεται ότι είναι πιστοί, πρακτικοί, αναλυτικοί και εργατικοί. Ωστόσο, μπορεί κάποιες φορές να γίνουν επικριτικοί, να ανησυχούν υπερβολικά και να εργάζονται ακατάπαυστα χωρίς να διασκεδάζουν. Επτά δισεκατομμυριούχοι είναι Παρθένοι όπως ο μεγιστάνας Warren Buffett, με περιουσία 72,7 δισ. δολ, ο πρόεδρος του Ομίλου Alibaba, Jack Ma, με 22,7 δισ. δολ. και ο Jorge Paulo Lemann με 25 δισ. δολ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θαρραλέοι, παθιασμένοι και πεισματάρηδες οι Σκορπιοί μπορεί να γίνουν και ζηλιάρηδες, καχύποπτοι και μυστικοπαθείς. Παρόλο που οι Σκορπιοί δισεκατομμυριούχοι είναι μόνο επτά, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Bill Gates, με περιουσία 79,2 δισ. δολ. ανήκει στο ζώδιο αυτό. Άλλοι Σκορπιοί είναι η χήρα του Steve Jobs, η Laurene Powell Jobs με 19,5 δισ. δολ. και ο Κινέζος μεγιστάνας των ακινήτων Wang Jianlin με 24,2 δισ. δολ.

ΙΧΘΕΙΣ

Οι Ιχθείς έχουν καλή διαίσθηση, είναι σοφοί, ευγενείς και καλλιτέχνες. Μπορεί όμως να είναι φοβισμένοι, να εμπιστεύονται υπερβολικά τους άλλους και να παριστάνουν είτε το θύμα είτε το μάρτυρα. Οκτώ δισεκατομμυριούχοι ανήκουν στο ζώδιο αυτό όπως ο CEO των ειδών πολυτελείας LVMH, Bernard Arnault, με περιουσία 37,2 δισ. δολ., ο Αυστραλός μεγαλοεκδότης Rupert Murdoch με 13,9 δισ. δολ. και ο ιδρυτής και CEO της Dell, Michael Dell αξίας 19,2 δισ. δολ.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι έχουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να γίνουν σπουδαίοι ηγέτες καθώς είναι υπεύθυνοι, υπομονετικοί, πρακτικοί και σταθεροί. Μπορούν όμως να γίνουν πεισματάρηδες, κτητικοί και ανένδοτοι. Οκτώ είναι οι Ταύροι δισεκατομμυριούχοι στη λίστα με τους πλουσιότερους 100 ανθρώπους στον κόσμο, όπως ο ιδρυτής και CEO του Facebook, Mark Zuckerberg, με περιουσία 33,4 δισ. δολ., η κληρονόμος της BMW και πλουσιότερη γυναίκα της Γερμανίας Susanne Klatten, με 16,8 δισ. δολ. και ο αντιπρόεδρος της Koch Industries, David Koch, με περιουσία 42,9 δισ. δολ.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι θαρραλέοι, αποφασιστικοί, με αυτοπεποίθηση, έντιμοι και παθιασμένοι. Μπορεί να γίνουν ανυπόμονοι, επιθετικοί και παρορμητικοί. Το ζώδιο αυτό βρίσκεται στη τρίτη θέση με 10 δισεκατομμυριούχους, όπως τον πλουσιότερο άνδρα της Ινδίας τον Mukesh Ambani με περιουσία 21 δισ. δολ., τον συνιδρυτή της Google, Larry Page, με 29,7 δισ. δολ. και τον ιδρυτή του Zara, Amancio Ortega, με 64,5 δισ, δολ.

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι διπλωμάτες, δίκαιοι, κοινωνικοί και συνεργάσιμοι. Μπορεί ωστόσο να γίνουν αναποφάσιστοι, να κρατήσουν κακία και να αποφεύγουν τις αντιπαραθέσεις. Υπάρχουν 11 δισεκατομμυριούχοι Ζυγοί στη λίστα με τους 100 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, όπως η κληρονόμος της L’Oréal, Liliane Bettencourt με περιουσία 40,1 δισ., ο πρόεδρος της H&M, Stefan Persson, με 24,5 δισ. και η κληρονόμος της Walmart, Alice Walton με περιουσία 39,4 δισ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι ανεξάρτητοι, αυθεντικοί και προοδευτικοί. Μπορεί επίσης να είναι απόμακροι και ασυμβίβαστοι. Το ζώδιο του Υδροχόου έρχεται στη δεύτερη θέση με 11 δισεκατομμυριούχους, όπως τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, τον Michael Bloomberg, με περιουσία 35,5 δισ. δολ., τον ιδρυτή της UNIQLO, Tadashi Yanai, με 20,2 δισ. δολ. και τον Μεξικανό μεγιστάνα Carlos Slim Helu, με περιουσία 77,1 δισ. δολ.

ΛΕΩΝ

Δημιουργικοί, παθιασμένοι, γενναιόδωροι και καλόκαρδοι οι Λέοντες. Μπορεί όμως να γίνουν πεισματάρηδες, εγωκεντρικοί και αλαζονικοί. 14 δισεκατομμυριούχους Λέοντες περιλαμβάνει η λίστα Forbes, όπως τον συνιδρυτή της Google, Sergey Brin, με περιουσία 29,2 δισ. δολ, τον Francois Pinault που έχει τους οίκους Gucci και Yves St Laurent, με 14,9 δισ. δολ. και τον ιδρυτή της Oracle, Larry Ellison, με περιουσία 54,3 δισ. δολ.

[via]