Ζούμε συγκλονιστικές μουσικές στιγμές

Ζούμε συγκλονιστικές μουσικές στιγμές

Μπήκαμε στην άνοιξη κι εμείς οι 'περίεργοι' περιμένουμε να κυκλοφορήσει ένα πραγματικά καλό καινούργιο άλμπουμ από κάποιον καλλιτέχνη ή συγκρότημα.

Υπάρχει θα έλεγε κανείς μια δυσκολία σε παγκόσμιο επίπεδο για τις εταιρείες να βρουν και να κυκλοφορήσουν κάποιον καλό καλλιτέχνη.

Τα κέρδη βέβαια αυξάνονται και οι εταιρείες είναι ευχαριστημένες, αλλά το μέλλον ίσως να μην τους ανταποδώσει την αισιοδοξία τους.

Ο κατάλογος εξαντλείται, τα άλμπουμ είναι πια στο περιθώριο, μερικά τραγούδια μπορούν να σώσουν την κατάσταση;

Ποιες είναι οι 'μουσικές' ειδήσεις των ημερών; η Barbra Streisand κλωνοποίησε την σκυλίτσα της, ο Liam Gallagher μας πληροφόρησε ότι η γυναίκα του αδελφού του Noel είναι μάγισσα και δεν τον αφήνει να παίξει στους Oasis, ο Keith Richards είπε ότι πρέπει να κάνει στείρωση ο φίλος του Mick Jagger, o Charlie Watts δήλωσε ότι δεν θεωρεί μεγαλοφυϊα τον David Bowie και του την πέσανε οι επαΐοντες Έλληνες φίλοι της μουσικής που λατρεύουν σε σημαντικό βαθμό όσους καλλιτέχνες πεθαίνουν, ενώ αντίθετα μισούν σχεδόν όλους τους πετυχημένους. που είναι ακόμα εν ζωή και δεν χάνουν ευκαιρία να τους επικρίνουν.

O Charlie Watts μας πληροφόρησε ότι είναι παντρεμένος 54 χρόνια με την Shirley Ann Shephard την οποία γνώρισε πριν γίνουν διάσημοι και ότι του αρέσει να παίζει με τους Stones γιατί αυτό τους κρατάει σαν συγκρότημα, είναι άσχημο να παίζεις σε μικρά κλαμπ μπροστά σε 3 άτομα, από τα οποία η μία είναι η κοπέλα σου που έχει μαζί μία φίλη της.

Όποιος πρόκειται να κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ ή να κάνει περιοδεία, δεν κυκλοφορεί μια τραγουδάρα όπως έκανε στο παρελθόν, αλλά μας πληροφορεί με διάφορα κουτσομπολιά ή γενικότητες.

H Taylor Swift που παραμένει 'ξύπνια' και μυρίστηκε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει στις συναυλίες της ψάχνεται και θα καλέσει να παίξουν μαζί της ονόματα όπως οι Camila Cambello, Charlie XCX και προσπαθεί να κλείσει την Dua Lipa.

Γενικά οι καιροί είναι δύσκολοι για την μουσική, αλλά όπως συμβαίνει συνήθως κάτι συμβαίνει και τα πράγματα πάνε καλύτερα, θα δείξει....

Κώστας Ζουγρής