Movies Emma Stone Ryan Gosling Have Been Together

 

Αστρολογικά, ποιο ζώδιο μας κουμπώνει καρμικά;

 

ΚΡΙΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Κριού είναι ο Παρθένος και ο Σκορπιός.

 

Ο Κριός είναι ανυπόμονος, αυθόρμητος και παρορμητικός, ρισκάρει και είναι αισιόδοξος. Ο Παρθένος είναι προσεκτικός και αναλυτικός και βάζει σε τάξη τη ζωή του Κριού. Τον κρίνει όμως πολύ αυστηρά και εκείνος εκνευρίζεται, βγάζει εγωισμό.

 

 Με τον Σκορπιό είναι ελαφρώς καλύτερα τα πράγματα καθότι είναι και οι δυο παθιασμένοι, δυναμικοί, επιθετικοί, εγωιστές. Και οι δυο θέλουν να κυριαρχούν με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφωνίες.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Ταύρου είναι ο Ζυγός και ο Τοξότης.

 

Ταύρος και Ζυγός έχουν τον ίδιο κυβερνήτη, την Αφροδίτη, αγαπάνε δηλαδή και οι δυο τα ίδια πράγματα. Ο Ζυγός είναι πιο λογικός και ο Ταύρος πιο πρακτικός και αισθησιακός.

 

Με τον Τοξότη, τον περιπετειώδη και ενθουσιώδη, ο Ταύρος καλείται να σταθεροποιήσει τη σχέση. Μια σχέση που μόνο μονότονη δεν είναι. Ο Τοξότης δίνει χρώμα στη ζωή του Ταύρου και τον εμπιστεύεται. Μπορεί να υπάρξουν μαζί και σαν καλοί φίλοι.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα καρμικά ζευγάρια του Δίδυμου είναι ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως.

 

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, κοινωνικός, φλερτάρει και αυτό πάει κόντρα στο Σκορπιό που είναι κτητικός και ζηλιάρης. Ο Σκορπιός αναζητά την πλήρη αφοσίωση, είναι παθιασμένος και αυτό τρομάζει τον αέρινο και χαλαρό Δίδυμο. 

 

Ο Αιγόκερως πάλι είναι πιο σοβαρός, συνεπής, πατάει στη γη. Ο Δίδυμος είναι ένα μικρό παιδί. Παρόλα αυτά μαθαίνουν πράγματα ο ένας από τον άλλο.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Καρκίνου είναι ο Τοξότης και ο Υδροχόος.

 

Ο Καρκίνος είναι πολύ κτητικός και κυκλοθυμικός, τρέχει να πιάσει τον Τοξότη και πάντα τον συγχωρεί. Ο Τοξότης δεν τον αντέχει, του αρέσει όμως η τρυφερότητα που εισπράττει. Η σχέση προχωράει αν κρατηθούν οι ισορροπίες. 

 

Ο Υδροχόος πάλι είναι πολύ ανεξάρτητος ενώ ο Καρκίνος ιδιαίτερα συναισθηματικός και λάτρης της οικογένειας. Ο Υδροχόος τον μαθαίνει να μην βασίζεται στους άλλους, να είναι πιο ελεύθερος ενώ ο ίδιος μαζί του γίνεται πιο θερμός.

 

 

ΛΕΩΝ

Τα καρμικά ζευγάρια του Λέοντα είναι ο Αιγόκερως και ο Ιχθύς.

 

Ο Αιγόκερως είναι καριερίστας, είναι των πρέπει και δεν εκδηλώνεται εύκολα συναισθηματικά. Δίπλα σε ένα Λιοντάρι μαθαίνει να είναι πιο γενναιόδωρος, διασκεδάζει περισσότερο ενώ και το Λιοντάρι θυσιάζει πολλές φορές την καλοζωία του για χάρη των υποχρεώσεων του.

 

Λέων και Ιχθύς είναι και οι δύο ερωτευμένοι με τον έρωτα και την τέχνη. Η διαφορά είναι ότι το Λιοντάρι είναι πιο εκδηλωτικό και κυριαρχικό ενώ ο Ιχθύς είναι πιο εσωστρεφής και εκδηλώνεται πλαγίως.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Παρθένου είναι ο Υδροχόος και ο Κριός.

 

Ο Παρθένος είναι πολύ αναλυτικός, προγραμματιστής και οργανωτικός ενώ ο Υδροχόος είναι απρόβλεπτος, αγαπά τις αλλαγές και έχει προοδευτικές ιδέες, είναι ελεύθερος. Το δέσιμο μεταξύ τους είναι καθαρά εγκεφαλικό και μιλάνε μαζί ατελείωτες ώρες.

 

*Παρθένος/Κριός έχει αναλυθεί στον Κριό.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Ζυγού είναι ο Ιχθύς και ο Ταύρος.

 

Ιχθύς και Ζυγός είναι και οι δυο αναποφάσιστοι, διπλωμάτες. Ο Ιχθύς είναι πιο διαισθητικός και συναισθηματικός ενώ ο Ζυγός είναι πιο λογικός και εκνευρίζεται με τις τάσεις φυγής του Ιχθύ. Αν συμβιβαστούν μπορεί να τα πάνε καλά.

 

Ο Ζυγός θα τον κάνει πιο κοινωνικό και θα τον μάθει να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του ενώ ο Ιχθύς θα μάθει στο Ζυγό να χρησιμοποιεί τη διαίσθησή του.

 

*Ταύρος/Ζυγός έχουν αναλυθεί στον Ταύρο.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Σκορπιού είναι ο Κριός και ο Δίδυμος

 

*Η σχέση έχει αναλυθεί στα παραπάνω ζώδια.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Τοξότη είναι ο Ταύρος και ο Καρκίνος.

 

*Η σχέση έχει αναλυθεί στα παραπάνω ζώδια.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Αιγόκερου είναι ο Δίδυμος και ο Λέων.

 

*Η σχέση έχει αναλυθεί στα παραπάνω ζώδια.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Υδροχόου είναι ο Καρκίνος και ο Παρθένος.

 

*Η σχέση έχει αναλυθεί στα παραπάνω ζώδια.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Τα καρμικά ζευγάρια του Ιχθύ είναι ο Λέων και ο Ζυγός.

 

*Η σχέση έχει αναλυθεί στα παραπάνω ζώδια.

 

 

Άλλοι δείκτες καρμικότητας :

 

• Κρόνος, Ποσειδώνας, Ουρανός και Πλούτωνας κοντά στους Δεσμούς δηλώνουν έντονη καρμικότητα. • Άτομα που έχουν στο χάρτη τους όψεις Άρη/Κρόνου ή Αφροδίτης/Πλούτωνα δημιουργούν σχέσεις «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε.» Ζουν ακραία τον έρωτά τους όσο και τις εντάσεις τους. Ο Κρόνος σχετίζεται με το κάρμα και κάνει τα πράγματα δύσκολα ενώ ο Πλούτωνας παραπέμπει σε προηγούμενες ζωές μεταφέροντας παλιές καταστάσεις στο σήμερα για να συναρμολογηθούν και να βρουν λύτρωση.
• Μπορεί μόνο το ένα άτομο να ζει και να βιώνει το πάθος και την ένταση του έρωτα. Μπορεί ο ένας, στο πέρασμα του χρόνου, να νιώθει ότι βιώνει μια υποχρεωτική δέσμευση, κάτι σαν αγγαρεία. Αυτό συμβαίνει όταν ο Κρόνος του ενός κάνει όψεις με τον Ήλιο του άλλου. Σ’αυτήν την περίπτωση, η σχέση φθείρεται με το χρόνο και αυτός που έχει τον ΄Ήλιο θέλει να ξεφορτωθεί το Κρόνιο άτομο,να απελευθερωθεί όταν νιώσει πως έχει πάρει τα μαθήματά του.
• Όψεις μεταξύ Σελήνης/Κρόνου δηλώνουν βαθιά συναισθήματα. Ο πόνος που κουβαλάει αυτός που έχει τον Κρόνο μπορεί να πνίξει τη Σελήνη.
• Όψεις μεταξύ του Κρόνου του ενός με τον Κρόνο του άλλου είναι δύσκολες καρμικές σχέσεις. Στο παρελθόν, η σχέση αυτή ήταν περιοριστική και ασφυκτική.
• Σχέσεις που διαρκούν στο χρόνο, με βαθιά και αληθινή αγάπη, με ψυχικό δέσιμο έχουν όψεις Αφροδίτης/Κρόνου. Το άτομο με την Αφροδίτη μπορεί να υπέφερε, να είχε εγκαταλειφθεί ή να είχε απορριφθεί από τον Κρόνο στο παρελθόν. Όμως τώρα, το άτομο με τον Κρόνο είναι υπεύθυνο και προσπαθεί να διορθώσει τα σφάλματα μιας προηγούμενης ζωής. Η αντίθεση μεταξύ Αφροδίτης/Κρόνου δηλώνει μια αγάπη μετ’ εμποδίων. Και οι δυο θέλουνε να είναι μαζί, όμως οι συνθήκες και οι καταστάσεις δεν τους βοηθάνε.
• Σχέσεις με Αφροδίτη/Πλούτωνα δηλώνουν κινηματογραφικές αγάπες, με έντονο ψυχικό δέσιμο και μόνο ακραία γεγονότα μπορούν να τους χωρίσουν. Η σύνοδος ή η αντίθεση μεταξύ τους δηλώνει μια αγάπη τυφλή, φανατισμένη, σε σημείο να μιλάμε για πεπρωμένο. Αυτός που έχει την Αφροδίτη παραδίδεται ολοκληρωτικά και υποφέρει όταν ο άλλος δεν είναι συνέχεια δίπλα του. Εδώ κυριαρχούν ο εξαναγκασμός, η κτητικότητα, η σεξουαλική υποταγή ενώ μπορεί να παρατηρηθεί και τηλεπάθεια στο μεταξύ τους.
• Οι ανάδρομοι πλανήτες έχουν καρμική χροιά καθώς μας καλούν να δώσουμε εκ νέου εξετάσεις για τη βελτίωση της σχέσης μας. Να υπάρχει μια ανάδρομη Αφροδίτη ή ανάδρομος ο κυβερνήτης του 5ου και 7ου στον ένα χάρτη και να σχετίζεται με τους πλανήτες του άλλου. Πολλοί ανάδρομοι πλανήτες σε ένα χάρτη (πάνω από 3) δηλώνουν προδιάθεση για καρμικές σχέσεις.
• Τα δυο ωροσκόπια θα πρέπει να σχηματίζουν πολλές στενές όψεις μεταξύ τους για να δηλώσουν καρμικότητα ή θα πρέπει να υπάρχουν έντονες σχέσεις των κυβερνητών του 4ου, 8ου και 12ου οίκου μεταξύ των δυο ατόμων και με άλλους πλανήτες.
• Θα πρέπει να υπάρχουν πλανήτες του ενός χάρτη στον 8ο ή 12ο οίκο του άλλου ατόμου.
Στις καρμικές σχέσεις ερωτεύεσαι και υποφέρεις από την πρώτη στιγμή γιατί μπορεί να προσπαθείς να εναρμονιστείς με το ταίρι σου και να μην έχεις τη δύναμη να φύγεις. Η καρμική σχέση μέσα από τον πόνο οδηγεί στην ευτυχία.

 

 

Πηγή: zodia