Οι εποχές έχουν αλλάξει (II), η άποψη του Σάββα

Οι εποχές έχουν αλλάξει (II), η άποψη του Σάββα

Η απάντηση του Σάββα στην Blah Blah Blah

1. Οι εποχες εχουν αλλαξει και οι παλλιες καλες εποχες δε γυρνανε ανεπιστρεπτει.

2. Δε μπορουμε να περιμενουμε να εχει ο νεος καλλιτεχνης ως ινδαλμα καλλιτεχνες της δεκαετιας του 60 και του 70.

3. Το ιντερνετ ειναι καταπληκτικο αρκει να το χρησιμοποιεις σωστα και οχι για τεμπελια και κλεψια.
Ηρθα στην Αμερικη το 1993 το φθινοπωρο. Το ιντερνετ ξεκινησε το Γεναρη του 1993 σαν χτες νομιζω. Ξερω να το δουλευω πολυ καλα για ολα, δουλεια, ερευνα, διασκεδαση, διδασκαλια, σχολειο κλπ. Οι νεοι ομως? Αν δεις τις μελετες ολοι ειναι εθισμενοι σε διαδικτυακα παιχνιδια κλπ κλπ...... Μεγαλη συζητηση. Καμμια επιθεση. Απλη διαπιστωση. Θα ηθελα να με αποδειξεις λαθος με επιχειρηματα. Μιλαμε παντα για την πλειοψηφια και οχι για τις εξαιρεσεις οπου υπαρχουν παντα.

4. Το ιντερνετ ειναι ο λογος που η πιστιρικαρια δεν ενδιαφερεται να μαθει τιποτα απο αυτο που θελουμε να τους δειξουμε. Γιατι πολυ απλα τα εχουν ολα στα δαχτυλα τους, δλδ στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!! ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΜΗ ΤΟΥς ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΤΙΚΑΔΕς ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ..........................ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!

5. Ναι το φυσικο προιον ηταν και ειναι ακριβο. Πηγαινε σημερα να αγορασεις βινυλιο νεας κυκλοφοριας. Ειναι πανακριβο. Τα δικα μας τα χρονια αλλα ακομα και σημερα υπαρχει πληθωρα καλου και φτηνου βινυλιου ανα τον κοσμο. Σιγουρα καποια μερη ειναι καλυτερα απο αλλα.

6. Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι ολα αυτα που αναφερεις εξιδανεικευουν μια κατασταση που ειναι απο χερι χαμενη. Ποσα χρονια τωρα ακουμε το Γιαννη να παραπονιεται για την κατασταση?

7. Δεν ειμαι νοσταλγος του παρελθοντος ουτε κολλημενος σε αυτο. Κρινω εκ των γεγονοτων και βλεπω μια πληρη διαβρωση της κοινωνιας η οποια φαινεται σε ολες τις πτυχες της ζωης και οχι μονο στη μουσικη. Και αν θελεις θα συμφωνησω μαζι σου οτι η ηποψηφιοτητα Ντοναλντ και Χιλλαρυ ηταν μια τρανη αποδειξη αυτου που λεω. Φυσικο ηταν σε μια κουρσα δυο διεφθαρμενων να κερδισει ο ενας εκ των δυο.

Savvas Morris