Μια μέρα πριν την εκπνοή εξασφαλίσαμε ουσιαστικά τα έξοδα της αξίας και αποστολής των cd από τον προηγούμενο διαγωνισμό.

 

Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε άλλη μία προσπάθεια, με 3 διαφορετικά σε ρεπερτόριο cd τα οποία θα διεκδικήσουν όσοι κάνουν οποιαδήποτε δωρεά στη σελίδα μας και θα επιλέξουν ένα από τα 6 ηλεκτρονικά μας βιβλία.

 

Στο μήνυμα που θα στείλετε καλό είναι να γράφετε ποιο βιβλίο θέλετε και ποιο άλμπουμ θέλετε να διεκδικήσετε, γιατί είναι διαφορετικά μεταξύ τους και ίσως δεν είναι αρεστά σε όλους.

 

THE SMITHS

 

 

PINK FLOD

 

 

KENDRICK LAMAR

 

 

Συμμετοχές μέχρι το τέλος του μήνα. Αν στείλει μόνο ένας, κάτι που δεν αποκλείουμε, θα πάρει και τα 3

 

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 9 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας' , 'ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)