Δεκέμβριος, ο μήνας των εορτών, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και ενισχύστε την προσπάθεια μας και την μουσική.


Από σήμερα στη διάθεση σας το νέο μας βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή με τα άρθρα του Κώστα Ζουγρή στην Ελευθεροτυπία στο ένθετο της Βιβλιοθήκης.

 

325 σελίδες με δημοσιεύματα σχεδόν 5 ετών στη διάθεση σας με οποιοδήποτε δωρεά που θα βοηθήσει να συνεχισθεί χωρίς οικονομικά προβλήματα η σελίδα μας, μέσω Paypal.

 

Όποιος κάνει δωρεά, θα πρέπει να μας στέλνει ή να αναγράφει στο mail με το Paypal ποιο από τα 5 βιβλία θέλει.

 

Όσοι κάνουν κάποια δωρεά στην σελίδα μας μέχρι τα Χριστούγεννα, εκτός από το ηλεκτρονικό βιβλίο μας που θα επιλέξουν, θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν 3 άτομα 1 cd από τα remastered των Pink Floyd: Wish You Were Here, Meddle και Final Cut. Η κλήρωση θα γίνει μετά τα Χριστούγεννα, ήδη η συμμετοχή σας είναι μονοψήφια σε αριθμό και οι πιθανότητες αρκετές

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 9 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας' , 'ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)