Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, μήπως και γλυτώσει

Έχω σχολιάσει μερικές φορές τον Παναθηναϊκό με αφορμή διάφορες καταστάσεις και δυστυχώς για μένα που παρακολουθούσα φανατικά την ομάδα από μικρό παιδί, σε όλα δικαιώθηκα.

Έχω διάφορες σκέψεις για το τι μας οδήγησε σ'αυτή την κατάσταση, αλλά δεν έχω αποδείξεις και δεν μπορώ να τα γράψω, δεν είμαι τρελός να αρχίζω να γράφω για λαγούς που δεν υπάρχουν πια, άλλωστε ποτέ δεν υπήρξα κυνηγός.

Κατά την γνώμη μου αυτό που πρέπει να κάνουν τώρα όσοι κατευθύνουν την τύχη της ομάδας, είναι να αποζημιώσουν με κάθε τρόπο και να διώξουν όσους ξένους παίκτες έχουν απαιτήσεις και υψηλά συμβόλαια και από τον Ιανουάριο να αρχίσουν να χρησιμοποιούν παίκτες από την ερασιτεχνική ομάδα.

Δεν μπορεί κάποιοι θα υπάρχουν, εκτός και αν έχει διαλυθεί το σύμπαν, τότε πρέπει να ζητηθούν άλλου είδους ευθύνες από τους υπεύθυνους.

Να γίνει δηλαδή κάτι ανάλογο με αυτό που είχε γίνει επί Μπόμπεκ και Γκμοχ, κουτσά στραβά θα τα καταφέρει να μην πέσει κατηγορία.

Προπονητής να παραμείνει ο Ουζουνίδης.

Επαναλαμβάνω ότι οικονομικά, οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν, ξέρετε ποιοι είναι, οι ίδιοι δεν θα θέλουν βέβαια να γυρίσουν.

Κώστας Ζουγρής