Πείσμα, άγνοια; U2, Kendrick Lamar, μαύρο ή άσπρο σε κάποιους δεν αρέσουν

Πείσμα, άγνοια; U2, Kendrick Lamar, μαύρο ή άσπρο σε κάποιους δεν αρέσουν

Πραγματικά διασκεδάζουμε με τις επιθέσεις που δέχονται συχνά στην σελίδα μας ονόματα όπως οι U2 και ο Kendrick Lamar και δεν είναι βέβαια μόνο για τα τελευταία τους άλμπουμ, του έχουν κάτσει στο λαιμό όπως λέμε..

Εντάξει δεν μπορεί να έχει κανείς την απαίτηση να αρέσει σε όλους ο Kendrick Lamar, αλλά όσο κολλημένος και να είναι κάποιος δεν θα πρέπει να αναρωτηθεί, καλά αυτός ο μαύρος πιτσιρικάς τι έχει και τον έχουν όλοι στα 2-3 καλύτερα της χρονιάς, τι έχει και έγινε Νο 1 στις βασικές χώρες και δεν εξαφανίστηκε στην συνέχεια, αλλά παραμένει σταθερά μέσα στα πρώτα.

Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να έχουμε αντιρρήσεις για πράγματα τόσο ολοφάνερα.

Εντάξει οι U2 έκαναν ένα ακόμα άλμπουμ, είναι αδύνατον στον 14ο δίσκο του κάποιος να βγάλει αριστούργημα, δεν έχει τύχει ποτέ και αν έχει τύχει, θα είχε βγάλει αρκετούς μέτριους δίσκους πριν, ενώ οι U2 πάντα είναι στην κορυφή.

Το προηγούμενο που υποτίθεται ότι δεν πήγε καλά, είναι ο πιο εμπορικός δίσκος στην ιστορία και δεν θα τον ξεπεράσει ίσως κανείς μέχρι την συντέλεια του πλανήτη.

Μέσω της Apple έφτασε σχεδόν σε 400 εκατομμύρια σπίτια.

Δεν αρέσει σε μερικούς; θεμιτό και λογικό, όμως θα ήθελα ειλικρινά να ξέρω ποια είναι τα άλμπουμ που ξεχωρίζουν αυτοί που επικρίνουν τους U2 και τον Kendrick Lamar.

Έγραψαν μερικοί τις επιλογές τους, μερικοί όμως βάζουν στα καλύτερα ονόματα που δεν τα έχει στα 50 καλύτερα κανένα από τα από τα γνωστά και άγνωστα περιοδικά και site, εντάξει μη τρελαθούμε κιόλας, ακούσαμε επί μέρες όλα τα πιθανά υποψήφια άλμπουμ για την λίστα μας, ποτέ, όσα χρόνια είμαστε μαζί με τον Πετρίδη δεν θέλαμε να κάνουμε τους έξυπνους και να βάλουμε άσχετα για να σας εντυπωσιάσουμε, το 2012 βάλαμε τον Kendrick Lamar που δεν τον είχαν βάλει ούτε οι Αμερικάνοι.

Για κάθε πρόβλεψη διακινδυνεύουμε μερικά πράγματα και τι ζητάω εγώ προσωπικά; να πατάτε τα link, να κοινοποιείτε τις αναρτήσεις που σας αρέσουν και αν θέλετε να ενισχύετε το έργο μας.

Ας μην γράψω τι κάνει το 99,8%

Ζήτησα να μου γράψετε τα 5 καλύτερα άλμπουμ σας για την χρονιά και απήντησαν 5-6 άτομα στα 1000.

Μόνο γκρίνια για Σαββόπουλο, U2, Παναθηναϊκό, κάποιοι μάλλον θα θέλανε να γράψουμε 'Εξαιρετικός ο Παναθηναϊκός έφαγε μόνο 4 από τον ΠΑΟΚ χάρις στο ιδανικό στήσιμο της ομάδας από τον Ουζουνίδη'.

Κώστας Ζουγρής