Πόσα από τα 15 βιβλία των Πετρίδη-Ζουγρή έχετε στην κατοχή σας;

Πόσα από τα 15 βιβλία των Πετρίδη-Ζουγρή έχετε στην κατοχή σας;

Πριν από λίγες ώρες μου τηλεφώνησε ένας φίλος και μου ζήτησε που μπορεί να βρει το βιβλίο μας One Hit Wonder, όμως όπως του απάντησα δεν υπάρχει τέτοιο βιβλίο στην βιβλιογραφία μας.

giannis petridis 324

Οι πιστοί φίλοι της μουσικής ξέρουν ότι τα βιβλία μας που υπάρχουν σε φυσικό προϊόν είναι 6 και σε αυτά ήλθαν πρόσφατα να προστεθούν τα 9 νέα που είναι στην διάθεση σας σε ηλεκτρονική μορφή.

Θα είχε ενδιαφέρον να μάθαινα πόσοι από εσάς έχουν και τα 12 βιβλία;

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχουν την δυνατότητα να ενισχύουν την σελίδα μας, ας πούμε με 1 ευρώ τον μήνα, ενδεχομένως ελάχιστοι, ή μπορεί να τους αποτρέπει η διαδικασία του να στείλουν κάποιο ποσό μέσω του mail μας.

Μια ιδέα θα ήταν να βάζαμε ας πούμε SMS και να μας στέλνατε μηνύματα με μια μικρή χρέωση, όμως οι μεγαλοκαρχαρίες έχουν φροντίσει ώστε να μην μπορούν να το κάνουν αυτό σελίδες όπως η δική μας, γιατί βάζουν πλαφόν συγκεκριμένο αριθμό, κάτι που μέχρις ένα βαθμό έχει μία λογική, γιατί δεν μπορεί να σου παρέχει την τεχνολογία της η Cosmote για μερικές εκατοντάδες άτομα, θα δώσει την τεχνογνωσία της στα εκατομμύρια που τηλεφωνούν ή στέλνουν μηνύματα στα μεγάλα κανάλια και στις γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές που ψυχαγωγούν το μεγαλύτερο κομμάτι του Ελληνικού λαού.

Εγώ, ακόμα και για τους δικούς μου πια, είμαι αυτός που επιμένω σε κάτι ανέφικτο, κάτι σαν το Impossible Dream.

Ο καθένας έχει βέβαια τα δικά του κολλήματα, μέσα στα πολλά που έχω εγώ, είναι και αυτό, το να πιστεύω στην αλληλεγγύη, βέβαια όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ.

Κώστας Ζουγρής