Νέες κυκλοφορίες που αξίζουν προσοχής

Από τον Θεόδωρο Φαχουρίδη

Rebecca Ferguson - «Superwoman»

Έξι χρόνια μετά την εμφάνισή της στο XFACTOR της Αγγλίας, πέντε μετά το ντεμπούτο της και ένα μετά τις διασκευές της στην Billie Holiday, επιστρέφει στη μεγάλη της επιρροή της, την Aretha Franklin, που «βρίσκεται» σε όλο τον καινούργιο της δίσκο.
Αξιόλογες στιγμές: Stars, Hold Me, Mistress, They Way you’re Looking at Her, Waiting for Me, I’ll Meet You There.
Πρώτο single το «Bones»

The Pretty Reckless – «Who You Selling For»

Η επιστροφή του Νεοϋορκέζικου κουαρτέτου με τον 4ο δίσκο του. Οι μπλουζ αναφορές του θα σας κερδίσουν.
Αξιόλογες στιγμές: Prisoner, Take me down, Wild City, Already Dead, The Walls Are Closing In/Hangman, The devil’s Back, Mad Love.

Solange – «A Seat at the Table»

Η 30χρονη αδελφή της Beyonce κυκλοφόρησε την 3 δισκογραφική της δουλειά της και απέκτησε το πρώτο Νο1 της καριέρας της και ως είθισται βρίθει από συνεργασίες όπως αυτές με τους Q-Tip, Lil Wayne, BJ the Chicago Kid,, Kelly Rowland. Από τις πιο ενδιαφέροντες προτάσεις τον τελευταίο καιρό και από τις καλύτερες στιγμές της soul για το ’16.

Αξιόλογες στιγμές: Cranes in the Sky, Borderline (An Ode to Self Care),Rise, Mad, Junie, Don’t You Wait, Don’t Touch My Hair

Dean Ween group – «The Deaner Album»
Ο πρώτος δίσκος για αυτό το πρότζεκτ του κύριου εξ’ Αμερικής, Michael "Mickey" Melchiondo, Jr ή αλλιώς με το όνομα Dean Ween.
Αξιόλογες στιγμές: Garry, Mercedes Benz, Bundle of Joy, You Were There

Vince Staples – «Prima Donna»
Το 2ο ep του ράπερ. Από τα νέα ονόματα που κερδίζει με άνεση τους φαν του είδους. Οι κριτικοί έχουν ήδη υποκλιθεί. Αναμένοντας τη 2η ολοκληρωμένη δουλειά του.
Αξιόλογες στιγμές: War Ready, Pimp Hand, Loco.

https://www.youtube.com/watch?v=VYGiGwlrRUs