Robert Plant: Συναυλίες για την οικονομική στήριξη των προσφύγων

Robert Plant: Συναυλίες για την οικονομική στήριξη των προσφύγων

Το γκρουπ, το οποίο, εκτός από τον θρυλικό Βρετανό τραγουδιστή, κιθαρίστα και συνθέτη, περιλαμβάνει την γνωστή τραγουδίστρια Patty Griffin, και άλλα σημαντικά ονόματα της ροκ μουσικής και της αμερικανικής φολκ, όπως οι: Emmylou Harris, Steve Earle, Buddy Miller και Milk Carton Kids, θα πραγματοποιήσει έντεκα εμφανίσεις στο πλαίσιο περιοδείας με την ονομασία Lampedusa Tour, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν εξ' ολοκλήρου για την υποστήριξη των προσφύγων.

Ο 68χρονος τραγουδιστής και συνθέτης θα εμφανισθεί σε τουλάχιστον επτά σόου, μεταξύ των οποίων στις 13 Οκτωβρίου στο Σικάγο, στις 18 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη και στις 21 Οκτωβρίου στην Ουάσιγκτον.

«Είναι ένα ανθρωπιστικό και όχι πολιτικό ζήτημα» δήλωσε η Patty Griffin στη διάρκεια παρουσίασης της περιοδείας.

«Πρόκειται για πραγματικούς ανθρώπους, με πραγματικές ανάγκες και εμείς οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα με ρεαλιστικό τρόπο. Βασίζεται σε μία ιδέα του Robert Plant, που ελπίζω ότι θα λειτουργήσει για καλό σκοπό. Θέλω η φωνή μου, μαζί με τις φωνές των φίλων μου να βοηθήσει εκείνους που δεν έχουν τα απαραίτητα στη ζωή τους, να τα αποκτήσουν» πρόσθεσε η 52χρονη Griffin.

Πηγή: Ναυτεμπορική