Ο επικήδειος του Ολυμπιακού από ένα φανατικό οπαδό του

Στο αθλητικό site Red and Rock που έχει και μουσική άποψη διαβάζουμε την άποψη (επικήδειο) ενός φανατικού φίλου του για το χθεσινό φιάσκο.

Βέβαια από χθες βράδυ οι Ολυμπιακοί κλαίνε, αλλά από αύριο θα ....διεκδικούν το Europa League με την διαφορά ότι το ... φόβητρο της Ευρώπης όπως προσπαθούν να μας πείσουν εδώ και χρόνια, χάρις στην εξασφαλισμένη μέχρι πέρυσι συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, (εις υγείαν των κορόιδων), θα πρέπει πρώτα να προκριθεί στους ομίλους.

Να δούμε λοιπόν την συνέχεια του κακομαθημένου 'παιδιού' του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κώστας Ζουγρής

ΥΓ Απόδειξη του πόσο κακομαθημένο έχουν όλοι τον Ολυμπιακό είναι ότι σχεδόν όλοι γράφουν για το πόσα θα χάσει από τον αποκλεισμό του, ενώ ελάχιστοι αναφέρονται στον ΠΑΟΚ που θα έχει τις ίδιες οικονομικές απώλειες και αποκλείστηκε σχετικά άδικα.

Διαβάστε στον Sport fm

https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/terastio-oikonomiko-pligma-gia-olumpiako/3189900

Τετέλεσται………..

Απόψε πέθανε ο Ολυμπιακός μας. Το καμάρι μας, Ο λεβέντης μας. Ο Θρύλος μας.Και μαζί του πέθανε και το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.Το είχα προβλέψει. Δεν ήταν δύσκολο. Ευκολάκι θα έλεγα. Ο σημερινός αποκλεισμός από μια ομάδα του Ισραήλ , είναι η απόλυτη ξευτίλα για τον Ολυμπιακό.

Και να ήταν ο πρώτος! Κάθε χρόνο και μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα από μια μέτρια έως κακή ομάδα. Τελειώσαμε κύριοι. Το έγραψα και παλιότερα. Ο Ολυμπιακός της Ευρώπη είναι όπως το είπε ο Μίτσελ. Άλλη μια ευρωπαϊκή ομάδα μες το σωρό και τίποτα παραπάνω. Μια ομάδα που καλόμαθε να παίζει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ και να ικανοποιεί τους φιλάθλους της σημειώνοντας μερικές νίκες-φωτοβολίδες και τίποτα παραπάνω. Η σημερινή άθλια εμφάνιση που ήρθε σαν συνέχεια της εξίσου τραγικής εμφάνισης του πρώτου αγώνα, είναι κατάντια για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Και αυτή η κατάντια έχει ονοματεπώνυμο. Βαγγέλης Μαρινάκης. Το τραγικό λάθος του Μαρινάκη είναι το ότι επικεντρώθηκε στο να πουλάει παίκτες χρησιμοποιώντας για τον σκοπό αυτό το Τσαμπιονς Λίγκ σαν Μπουτίκ. Αυτό σε συνδυασμό με τις συχνές αλλαγές προπονητών έφερε την αποψινή εικόνα και το αποτέλεσμα. Οι αγοραπωλησίες είναι θεμιτές και επιθυμητές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αλλά τα πάντα πρέπει να γίνονται με μέτρο.

ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ. Δεν φτιάχνεται ομάδα σοβαρή όταν έχεις ταυτόχρονα αλλαγή προπονητή και πολλές αλλαγές παικτών.Ή το ένα θα κάνεις ή το άλλο. Και πάντα με μέτρο. Και ποτέ ταυτόχρονα. Φέτος βέβαια δεν πήγε η ομάδα στα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς με πολλές αλλαγές, αλλά η τάση είναι να φύγουν οι παίκτες και να πουληθούν. Ο Κασάμι για παράδειγμα δεν θα μπορούσε να μείνει για να βοηθήσει και να πάει αργότερα στην Αγγλία; Ο Πάρντο γιατί φαγώθηκε; Επειδή τον έφερε ο Σίλβα; Ρε δεν γράφω άλλο. Ούζα Τυρνάβου. Πρέπει να σας απαγορέψουν την κυκλοφορία στα ποδοσφαιρικά στέκια της Ευρώπης. Μιλάω για τους διοικούντες.

Που γνώριζαν από τον Φεβρουάριο ότι θα παίξουν προκριματικούς τον Ιούλιο και δεν έκαναν τίποτα σωστό.Που διώξατε τον Καμπίασο όταν τελείωσε η σαιζόν και τον φέρατε πίσω άρον άρον ,αφού ξεκίνησε η προετοιμασία. Έτσι ρε πρόεδρε θα φτιάξεις τον Ολυμπιακό που ονειρευόμαστε; Κρίμα σου. Μόνο που αυτό το παιχνίδι θα σημάνει και το τέλος σου. Και για κατευόδιο θα σε συνοδεύσει η ιαχή μας που σύντομα θα δονήσει το θρυλικό Καραισκάκη. « Εεε, Οοο….., αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό».

https://red1925.wordpress.com