Ωραία, χαλαρά και ψύχραιμα!: Μια παρέμβαση για Brexit/Eloy

Από τον Τάκη...

Ωραία, χαλαρά και ψύχραιμα! Nice ans sleazy που λένε και στο χωριό.

Στην παρουσίαση 10 δίσκων των ELOY σχολιάσθηκε ότι είμαστε άσχετοι αφού κανένας δεν είχε αναφέρει το Dawn. Με είχε πειράξει γιατί να ήξερες πόσο είχαμε λιώσει μια κασέτα με το Power and the Passion από την μία πλευρά και το Dawn από την άλλη. Και με πόσα γαροτσιά είχαμε λιώσει λιώνοντας την κασέτα. Τεσπά. τέλος!

Την απόφαση των Βρετανών δεν μπορώ να την κρίνω, θεωρώ όμως ότι μετά από 14 χρόνια παραμονής μου στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορώ να την καταλάβω. Απλό παράδειγμα, οι μονάδες μέτρησης.

Το Μετρικό Σύστημα ισχύει από το 1964, αν θυμάμαι καλά. Ε, οι Βρετανοί έως και σήμερα χρησιμοποιούν πόδια, ίντσες και γυάρδες. Ξέρεις γιατί?! Γιατί είναι το Imperial System! Οι άνθρωποι που έχουν την Βρετανική Αυτοκρατορία στην ψυχή των και τον Θεσμό της Βασιλείας στο DNA των, αυτό θα ψήφιζαν. Παρόλο που δεν θα ήταν εντελώς απίθανο να ψήφιζαν Παραμονή, εξου και οι αντιδράσεις, επειδή είναι ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί αρκεί να μην τους θίξεις τον Βρετανικό εγωισμό τους.

Η γνώμη μου είναι ότι έκαναν λάθος επιλογή ψηφίζοντας αποχώρηση από την ΕΕ επειδή θεωρώ ότι τις μάχες σου τις δίνεις εκ του συστάδην κι όχι από την άλλη μεριά του καναλιού.
Θα έχει προσέξει φυσικά το ότι αποτελούν την Ευρώπη ΗΠΕΙΡΟ (Continent) κι όχι με τ' όνομά της, όπως βέβαια και η Αμερική είναι γι αυτούς over the Pond!

Καταλαβαίνω λοιπόν ότι οι Βρετανοί έφτασαν,από ξερομυαλιά ή καθοδηγούμενοι εντέχνως, να βρίσκονται στο δίλημμα should I stay or should I go?!

Αυτό που συζήτησα και πρότεινα σε φίλους μου εκεί, ήταν να μείνουν Πιστεύω να με άκουσαν!

Άντε καλή καρδία κι ας είναι η μουσική να μας ενώνει!