Ένα καλλιτεχνικό διήμερο τέχνης και ελπίδας, έρχεται από το από το ΚΕΘΕΑ στη Στέγη...

Ένα καλλιτεχνικό διήμερο τέχνης και ελπίδας, έρχεται από το από το ΚΕΘΕΑ στη Στέγη...

Τέχνη και απεξάρτηση συναντιούνται κάτω από την ίδια Στέγη. Για δύο μέρες, στις 22 και 23 Ιουνίου, οι δημιουργικές ομάδες του ΚΕΘΕΑ, του μεγαλύτερου δικτύου απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας, φιλοξενούνται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Οι εικαστικές εκθέσεις θα διαρκέσουν έως τις 26 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Μουσική, θέατρο, εικαστικά, ταινίες μικρού μήκους: Ένα διήμερο τέχνης, ελπίδας και αυθεντικής επικοινωνίας με το πάθος για δημιουργία που αφυπνίζεται όταν οι άνθρωποι αλλάζουν ζωή και διεκδικούν μια ισότιμη θέση στην κοινωνία.

Δίπλα στις δημιουργικές ομάδες του ΚΕΘΕΑ, βρίσκονται καλλιτέχνες και εθελοντές που πιστεύουν στη δύναμη της τέχνης να ενώνει και στο όραμα μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς: Αλέξανδρος Αβραμίδης, Στάθης Δρογώσης, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Κώστας Κωνσταντάτος, Ηλίας Μαμαλάκης, Δημήτρης Μητσοτάκης, Γιώτα Νέγκα κ.ά.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δημιουργικών ομάδων που λειτουργούν στο πλαίσιο των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ.

Για περισσότερα >> https://www.sgt.gr/gre/SPG1664/

Kethea poster p