Breathe-Pink Floyd

Breathe-Pink Floyd

Καθημερινά εμφανίζονται νέα προβλήματα, δεν μπορούμε πια να αναπνεύσουμε. Οι ενδείξεις είναι ότι πάμε να γίνουμε ΟΛΟΙ όπως ήταν η Βουλγαρία πριν από 10 χρόνια. Όπως είναι φυσικό όσοι μπορούν αντιδρούν προτάσσοντας την ιστορία τους, τον μεγάλο αριθμό αυτών που θίγονται από τις αλλαγές που έχουν επέλθει στην ζωή μας, όχι μόνο λόγω της κρίσης, αλλά και της ανικανότητας ή λαμογιάς κάποιων οι οποίοι εγγυώνται λέει με την προσωπική τους περιουσία, αντί να τους ζητήσουν να δώσουν την προσωπική τους περιουσία για να διασωθούν.

Όλοι οι βολεμένοι θέλουν να συνεχισθεί το πάρτι σε βάρος αυτών που δεν μπορούν να αντιδράσουν, δηλαδή συνταξιούχων και μισθωτών του ιδιωτικού τομέα που δεν εργάζονται σε τομείς που μπορούν να εκβιάσουν το κράτος.

Το πάρτι τελείωσε και δεν φταίνε αυτοί που μας υποδεικνύουν σαν υπεύθυνους, αλλά η κουτοπονηριά αυτών που επιμένουν να μας έχουν να ζούμε σε συνθήκες Total Recall με την 'προστασία' του θόλου.

Περισσότερο από 80% του Ελληνικού λαού είναι απαισιόδοξοι, αν αυτό λέει κάτι.

Κώστας Ζουγρής

Αν πιστεύεις ότι αξίζουμε την συνεισφορά σου, και έχεις την δυνατότητα, είναι εύκολο να το κάνεις. Με αποκλειστικές ενημερώσεις θα είσαι 'πιο κοντά στην μουσική'