Κανείς δεν θέλει να βοηθήσει να σωθεί η Ελλάδα, όλοι όμως θέλουν να σώσουν τον εαυτό τους

12 συμβουλές για όσους κλείνουν διακοπές μέσω Internet

Κανένας δεν δείχνει πρόθυμος να χάσει κάποια από τα μικρά η μεγάλα εισοδήματα του. Με όλες τις κυβερνήσεις όλοι αντιδρούν και αυτό είναι ανθρώπινο.

Οι κυβερνήσεις όμως είναι ταγμένες να υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και να παρέχουν τα αυτονόητα στους πολίτες τους, εισπράττοντας βέβαια με δίκαιο τρόπο τους διάφορους φόρους.

Η χώρα όλα δείχνουν ότι είναι σε οριακό σημείο, δεν μπορούμε μέχρι να επέλθει η οριστική καταστροφή να ρίχνουμε τις ευθύνες στον ένα ή τον άλλο, πρέπει να δούμε τι μπορεί να γίνει από δω και πέρα.

Ανοίγοντας τις τηλεοράσεις και τις εφημερίδες βλέπουμε ότι οι μισοί κατηγορούν τον Τσίπρα και οι άλλοι μισοί τον Μητσοτάκη γι' αυτά που πρόκειται να κάνει αν γίνει κάποτε κυβέρνηση.

Δεν θα πάρω θέση στα διάφορα θέματα που καίνε, το πρωί μίλησα με κάποιον φίλο που μου είπε, το τάδε μεγάλο site γράφει αυτά που έγραφες εσύ χρόνια, έ και λοιπόν, ακόμα και αυτούς που πουλάνε σαλέπι να κατηγορήσω για κάτι, θα χάσουμε μερικούς φίλους, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα κερδίσουμε.

Ακόμα και αν σας δώσω τους αριθμούς του επόμενου τζόκερ θα βρεθούν κάποιοι που θα με κατηγορήσουν ότι τους έβαλα σήμερα που δεν μπήκαν στο site και όχι τις δυο προηγούμενες μέρες που είχαν μπει.

Ας θυμηθούμε λοιπόν τον Τζων Κέννεντυ και πριν κατηγορήσουμε την χώρα μας για οτιδήποτε, ας αναλογισθούμε τι κάναμε εμείς γι' αυτήν.

Κώστας Ζουγρής