Jeff Bridges: Μισώ τους γαμημ.... Eagles, έλεγε αλήθεια?

Jeff Bridges: Μισώ τους γαμημ.... Eagles, έλεγε αλήθεια?

Σε μία σκηνή της ταινίας Big Lebowski ο πρωταγωνιστής που υποδύεται ο Jeff Bridges είναι επιβάτης σε ένα ταξί που ο οδηγός ακούει Eagles. Η αντίδραση του ήταν άμεση λέγοντας στον οδηγό, άλλαξε το, είχα μία πολύ άσχημη μέρα.

Αντιδρώντας ο ταξιτζής σταματάει το όχημα και τον πετάει έξω.

Η σκηνή έγινε θέμα στην στην εποχή της στην Αμερική και ο Glenn Frey όποτε συναντούσε τον Jeff Bridges τον στόλιζε με διάφορα επίθετα.

Οι αδελφοί Cohen είχαν ζητήσει αρχικά την άδεια να χρησιμοποιήσουν το Dead Flowers των Rolling Stones, αλλά ο μάνατζερ τους Allan Clein ζήτησαν 150000 δολάρια και αυτοί την απέρριψαν

Σε συνέντευξη που έδωσε αργότερα στο Rolling Stone ο Jeff Bridges είπε ότι αν και το αρέσουν περισσότερο οι Creedence Clearwater Revival, δεν είναι αυτός που μισεί τους Eagles, αλλά ο χαρακτήρας της ταινίας Dude.

O Don Henley που αν και δεν είναι φίλος του, είχαν συναντηθεί αρκετές φορές χωρίς να αντιδράσει, αλλά ο Frey το είχε πάρει προσωπικά.

Glenn Frey in 2014

Οι Eagles είχαν γίνει θέμα και στην γνωστή τηλεοπτική σειρά Seinfeld, σε ένα επεισόδιο που δείχνει την επιρροή του συγκροτήματος στην Αμερικάνικη κουλτούρα.