Μερικές ποδοσφαιρικές απαντήσεις κα..

Στο θέμα του Ολυμπιακού, αλλά και σε άλλα κάποιοι ενίοτε καταφέρονται εναντίον του Πετρίδη, ο Γιάννης ο,τι γράφει το υπογράφει.

Δεν υπάρχουν γυναίκες που να παίρνουν θέση στο θέμα για τον χθεσινό αγώνα, αν και οι γυναίκες πια αποτελούν σχεδόν τον μισό αριθμό των επισκεπτών μας.

Γράφει κάποιος, εννοώντας μάλλον τον Πετρίδη ή και εμένα, ότι είναι άσχετος και κάτι ραπ βάζει πια, προφανώς αγνοεί ότι η ραπ και το χιπ χοπ, εδώ και 30 χρόνια είναι το κορυφαίο είδος που επικρατεί στους νέους στην Αμερική. αλλά και σε άλλες χώρες. Μερικοί κάνουν παρατηρήσεις στους Αμερικανούς και τους Άγγλους γιατί ξεχώρισαν φέτος τον Kendrick Lamar, δυστυχώς είναι όπως στην πολιτική και την οικονομία που νομίζουμε ότι όλος ο πλανήτης έχει άδικο και εμείς δίκιο.

Ούτε ένας δεν γράφει για την αγωνιστική τακτική που ακολούθησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, όλοι οι φίλοι του εκθειάζουν τα επιτεύγματα του και την βαθμολογική θέση στην Ευρώπη, ειλικρινά πιστεύουν ότι αν έπαιζαν ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ 16 χρόνια συνέχεια στους ομίλους του Champions League θα πήγαιναν χειρότερα;.

Αρκετοί γράφουν ότι αγνοώ το ποδόσφαιρο και καλά θα κάνω να γράφω μόνο για την μουσική.

Ξέρουμε ότι όλοι οι Έλληνες πιστεύουμε ότι μόνο εμείς προσωπικά είμαστε προπονητές, πολιτικοί, οικονομολόγοι, λογικοί κλπ., όλοι οι άλλοι είναι άσχετοι.

Σας παραθέτω δύο θέματα που είχα γράψει στο παρελθόν, το ένα ήταν αμέσως μετά την συντριβή της εθνικής στο παγκόσμιο κύπελλο.

Γιατί σκοτώνουμε ό,τι αγαπάμε?

https://www.apotis4stis5.com/themata-f/4471-2014-06-16-18-34-21

Μια απέραντη θλίψη για το Ελληνικό ποδόσφαιρο

https://www.apotis4stis5.com/themata-f/6845-2014-10-22-19-27-23

Τέλος δεν καταλαβαίνουμε ότι η ποδοσφαιρική αντιπαλότητα όπως την ακολουθούμε στην εποχή μας είναι επιεικώς ηλίθια, αντίπαλοι μας μπορεί να είναι ο αδελφός μας η γυναίκα μας, οι γονείς μας, τα παιδιά μας, το ίδιο ισχύει και στην πολιτική, στην μουσική κοκ. δεν μπορεί να έχουν όλοι την ίδια γνώμη με εμάς

Κώστας Ζουγρής