River-Joni Mitchell, Έρχονται Χριστούγεννα....

River-Joni Mitchell, Έρχονται Χριστούγεννα....

 

Έρχονται Χριστούγεννα..

 

 

 

 

Μια αγγελική φωνή περιγράφει πως νιώθει ενώ πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Η πιο χαρούμενη γιορτή που συχνά κάνει κάποιους να νιώθουν τόσο μόνοι, όσο δεν γίνεται. Δείξτε την αγάπη σας σε όλους αυτές τις μέρες, ακόμα και σ' αυτούς που δεν δείχνουν να την έχουν ανάγκη, ίσως αυτοί να την θέλουν περισσότερο αλλά δεν τολμούν να το εκδηλώσουν.

 

Σίγουρα υποκρίνονται, δεν υπάρχει πιο ευχάριστο συναίσθημα από το να νοιώθει κάποιος ότι τον αγαπάνε και ειδικά στις δύσκολες μέρες που περνάει μεγάλο κομμάτι του λαού μας ακόμα και μια μικρή ένδειξη αγάπης μακριά από την καθημερινότητα θα κάνει όλους μας να νοιώσουμε καλύτερα.

 

Αφήστε στην άκρη τις συχνά κουτές έχθρες και σκεφτείτε ότι τα Χριστούγεννα είναι μια φορά τον χρόνο, προσπαθήστε να ξαναβρείτε, έστω πρόσκαιρα την παιδική αθωότητα που ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που κουβαλάνε μαζί τους όλη τους την ζωή σαν πραγματικοί Άγιοι Βασίληδες.

 

Όσο για την μουσική πάντα θα έχουμε στην διάθεσή μας τραγούδια όπως αυτό της Joni Mitchell που στο πέρασμα του χρόνου, δεν θα ξεχνιούνται, αλλά θα αποκτούν νέους φίλους.

 

 

Κώστας Ζουγρής

https://www.popup.gr/