Απόγονοι του Μέγα Αλεξάνδρου

Απόγονοι του Μέγα Αλεξάνδρου

Θα αναστηθεί η χώρα;

Χλωμό γιατί υπουργοί, βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης δεν πιστεύουν στην θρησκευτική αλλά και στην οικονομική ανάσταση, απλά όπως ένας από τους κυβερνητικούς εκπροσώπους της ζητάει να του χαρισθούν τα πρόστιμα από φορολογικές ατασθαλίες του, έτσι και η τωρινή, αλλά στην ουσία και οι προηγούμενες κυβερνήσεις μας, επιθυμούν να μας χαρίσουν οι ξένοι δανειστές τα χρέη μας.

Μέρος του χρέους είναι βέβαια αποτέλεσμα λογιστικών κόλπων δανειστών, αλλά και εγχώριων παραγόντων, ας τους αποκαλύψει αν μπορεί η κυβέρνηση και ας τους τιμωρήσει αν είναι νομικά υπόλογοι.
Αυτό το θεωρούμε κάτι σύνηθες αφού συχνά χαρίζουμε εκατομμύρια σε ποδοσφαιρικές ομάδες, σε επιχειρηματίες με δισεκατομμύρια περιουσία, πρόστιμα εκατομμυρίων σε πολυεθνικές, φορολογούμενους οι οποίοι απλά πιστεύουν ότι θα είναι κορόιδα αν πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους κλπ.
Ο πρωθυπουργός δείχνει να είναι αιχμάλωτος μιας ομάδας συντρόφων του οι οποίοι είναι ιστορικά μπερδεμένοι και ουσιαστικά δεν ανήκουν στην άκρα αριστερά όπως πιστεύουν κάποιοι, απλά έχουν μάθει όλα αυτά τα χρόνια με το ΠΑΣΟΚ να βάζουν τα κέρδη τους στις αριστερές τσέπες του παντελονιού τους.
Δεν είναι θέμα τακτικής Ευρώπης και Ελληνικής κυβέρνησης αυτά που παρακολουθούμε, η Ελληνική κυβέρνηση από την ημέρα που ανέλαβε ουσιαστικά δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα και αυτό το εκτιμούν οι Έλληνες πολίτες στην πλειοψηφία τους, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, απλά επειδή κι αυτοί είναι οπαδοί του τίποτα..
Την περασμένη εβδομάδα, από την Τετάρτη είχαν φύγει από τη εργασία τους οι περισσότεροι εργαζόμενοι από αυτούς που ονομάζουμε στελέχη και θα επιστρέψουν την Τετάρτη.
Η Κυριακή των Βαϊων ήταν εργάσιμη, κι όμως οι περισσότεροι δεν δούλεψαν, είναι δείγμα αυτό χώρας που αναζητά τρόπους να αυξήσει τον τζίρο της;.
Η βελτίωση και πρόοδος του Αλέξη Τσίπρα είναι ραγδαία, αλλά όμως όσο δείχνει τις ηγετικές του ικανότητες, τόσο θα απομακρύνεται από τους επαναστάτες; υπουργούς του που νομίζουν ότι διδάσκουν ακροαριστερούς φοιτητές οι οποίοι όμως σε αντίθεση με αυτούς, μεγαλώνοντας απορροφώνται από το σύστημα, τέλος δεν είναι τυχαίο το ότι πολλά από τα ονόματα που έχει δίπλα του ο πρωθυπουργός επικροτούν με τον τρόπο τους, ή δεν καταδικάζουν, ακραίες ενέργειες όπως η τρομοκρατία, η ληστεία τραπεζών, η προσπάθεια εξαπάτησης του κράτους με δήθεν νόμιμους, αλλά ανήθικους τρόπους κλπ.
Όλα αυτά σε ιδανική σύμπραξη με τους κυβερνητικούς συνεργάτες του με κόμμα που είναι αρκετά πιο δεξιό από την ΝΔ, μια συνεργασία τέρας που δεν αποκλείεται να την πληρώσουμε ακριβά, η Χρυσή Αυγή ξέρουμε τι πρεσβεύει και μέχρι τώρα έχουμε προστατευθεί, άλλωστε δεν ασκούν εξουσία μέσα στην κυβέρνηση, όπως λέει ο λαός μας, ότι σπείρεις θα θερίσεις.
Τώρα που η Ευρώπη δείχνει να αλλάζει πολιτική και μοιράζει χρήματα, εμείς δείχνουμε την αντίθεση μας πηγαίνοντας κόντρα σε όλους και όλα, φαίνεται ότι είμαστε γνήσιοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και θα τους κατακτήσουμε.
Κώστας Ζουγρής