Amy Winehouse : Ο καλύτερος της φίλος κατακεραυνώνει την κινηματογραφική βιογραφία της

AMY WINEHOUSE
By Wikimedia Commons

Το Back to Black θα προβάλλεται από τις 17 Μαϊου

Ο Tyler James υπήρξε ένας από τους καλύτερους φίλους της Amy Winehouse, από τότε η σπουδαία τραγουδίστρια ήταν 12 ετών. Μιλώντας για το biopic της καλλιτέχνιδας, σε σκηνοθεσία του Sam Taylor-Johnson, o James είπε στην Κυριακάτικη έκδοση της The Sun, ότι η Winehouse "θα έβγαζε καπνούς". 

Σύμφωνα με τον παιδικό της φίλο, η ταινία δεν καταφέρνει να αποθανατίσει το "καταπληκτικό και όμορφο" άτομο που αυτός γνώριζε. Η κινηματογραφική μεταφορά της ζωής της Winehouse την ακολουθεί από τη νεαρή της ηλικία, μέχρι τη στιγμή που η καριέρα της αρχίζει να απογειώνεται, με την ίδια της να αποκτάει προβλήματα με εθισμούς, καταχρήσεις και διατροφικές διαταραχές. Η ταινία δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής τις καλύτερες κριτικές, χαρακτηριστική δε είναι η κριτική της Charlotte O'Sullivan από την Independent, η οποία λέει πως " δεν αξίζει να την πάρουμε στα σοβαρά αυτή την ταινία". Διαβάστε την κριτική της εδώ.

Ο Tyler James, τραγουδιστής με έδρα την Ιρλανδία, παρακολούθησε με την Amy Winehouse μαθήματα στη Σχολή Θεάτρου Sylvia Young στο Λονδίνο. Στην ταινία απεικονίζεται ελάχιστα. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του θα πει : 

"Δε χρειάζεται να εμφανίζομαι παντού στην ταινία για να γνωρίζω τι σημαίναμε ο ένας για τον άλλον. Ήμουν εκεί για αυτήν στην πραγματικότητα, αυτό είναι απλά μια ταινία. Και πραγματικά ένιωσα αποκομμένος. Ήταν σαν να έβλεπα ταινία φαντασίας".

Δείτε εδώ το trailer :