Something In The Way-Nirvana

Something In The Way-Nirvana

Από το trailer του  Batman

.Είναι το 12ο τραγούδι του δεύτερου άλμπουμ τους, Nevermind , που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 1991. Είναι το τελευταίο τραγούδι του άλμπουμ, αν και τα περισσότερα αντίγραφα του Nevermind διαθέτουν επίσης το κρυφό κομμάτι " Endless, Nameless ", το οποίο καταλαμβάνει το ίδιο κομμάτι με " Κάτι στο δρόμο» και ξεκινά μετά από περίπου 10 λεπτά σιωπής.

Το "Something in the Way" που δεν κυκλοφόρησε ποτέ ως σινγκλ και ποτέ ως συνεπές μέρος του live setlist του συγκροτήματος, μπήκε για πρώτη φορά στα charts τον Αύγουστο του 2020, αφού εμφανίστηκε στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας με υπερήρωες του 2022 , The Batman . Έφτασε στο νούμερο δύο στο τσαρτ πωλήσεων ψηφιακών τραγουδιών του Billboard στις ΗΠΑ, και στο νούμερο πέντε στα τσαρτ πωλήσεων εναλλακτικών ψηφιακών τραγουδιών στις ΗΠΑ. Έφτασε επίσης στα κορυφαία 20 στα ψηφιακά μουσικά charts της Amazon Music και του iTunes . 

Την εβδομάδα της 26ης Μαρτίου 2022, το τραγούδι μπήκε στο Billboard Hot 100 στο νούμερο 46, και έγινε η πέμπτη είσοδος του συγκροτήματος στο chart και πρώτο μετά το " You Know You're Right " το 2002.  Έφτασε επίσης στην κορυφή . 40 στην Αυστραλία, τον Καναδά, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, την Ισλανδία, τη Λιθουανία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ουαλία και στο Billboard Global 200 

 

 

 

https://www.popup.gr/