58 χρόνια My Generation - The Who

56 χρόνια My Generation - The Who

Ηχογραφήθηκε 13 Οκτωβρίου 1965

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 5 Νοεμβρίου του 1965 στην Αμερική και 29 Οκτωβρίου στην Αγγλία, και το άλμπουμ 3 Δεκεμβρίου Από τότε είναι συνέχεια η γενιά μας, ακόμα και σήμερα μισό αιώνα μετά.

Το My Generation είναι το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ του αγγλικού ροκ συγκροτήματος Who , που κυκλοφόρησε στις 3 Δεκεμβρίου 1965 από την Brunswick Records στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Festival Records στην Αυστραλία. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, κυκλοφόρησε στις 25 Απριλίου 1966 από την Decca Records ως The Who Sings My Generation , με διαφορετικό εξώφυλλο και ελαφρώς αλλαγμένη λίστα κομματιών. Εκτός από τα μέλη των Who, όπως οι Roger Daltrey (φωνητικά), Pete Townshend (κιθάρα), John Entwistle (μπάσο) και Keith Moon(τύμπανα), το άλμπουμ περιλαμβάνει συνεισφορές από τον μουσικό του session Nicky Hopkins (πιάνο).

Το άλμπουμ φτιάχτηκε αμέσως αφού οι Who πήραν τα πρώτα τους σινγκλ στα τσαρτ και, σύμφωνα με το φυλλάδιο στην Deluxe Edition, αργότερα απορρίφθηκε από το συγκρότημα ως κάτι σαν μια βιαστική δουλειά που δεν αντιπροσώπευε με ακρίβεια τη σκηνική τους απόδοση της εποχής. .

Αν και δεν πούλησε τόσο καλά όσο τα μεταγενέστερα άλμπουμ, φτάνοντας στο Νο. 5 των βρετανικών τσαρτ και αποτυγχάνοντας να φτάσει στα charts στις ΗΠΑ, οι κριτικοί έκτοτε το βαθμολόγησαν αναδρομικά ως ένα από τα καλύτερα ροκ άλμπουμ όλων των εποχών, σημειώνοντας ιδιαίτερα το σκληρό του ακούγεται ασυνήθιστο για την εποχή, και προμηνύει διάφορα στυλ σκληρού ροκ όπως το πανκ και το χέβι μέταλ .

Video Url

 

Video Url

 

 

 

Video Url

https://www.popup.gr/