Θλιβερό, αλλά αληθινό, το ροκ δεν είναι πια στις καρδιές της πλειοψηφίας

Δυστυχώς οι αριθμοί δείχνουν την αλήθεια. όταν από 12.000.000 μοναδικούς επισκέπτες που λογικά πρέπει να είναι τουλάχιστον 5.000.000 έχουν ανταποκριθεί στην έκκληση μας για βοήθεια τα τελευταία χρόνια μόνο 200 άτομα, η μουσική δεν φαίνεται ότι είναι στα πάνω της.

Εντάξει, ας δεχτούμε το γιατί να βοηθήσει κάποιος μία σελίδα, αφού όλες οι άλλες είναι δωρεάν. Τι το ιδιαίτερο έχει για να κάνουμε την εξαίρεση; ας δεχθούμε λοιπόν και αυτό, ότι είμαστε σαν όλους τους άλλους.

Όμως πώς εξηγείτε το ότι τις μουσικές αναρτήσεις μας ανοίγουν να τις διαβάσουν ελάχιστοι, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα.

Και μιλάμε για χιλιάδες επισκέψεις, όχι τους 300 του Λεωνίδα.

Ακόμα και αυτοί που θυμώνουν επειδή νομίζουν ότι θίγετε το αγαπημένο τους συγκρότημα, δεν πατάνε τα link στο Facebook, απλά παρεμβαίνουν και γράφοντας πχ. ξέρει ο Πετρίδης ότι γράφετε πως τα τελευταία 25 χρόνια οι Radiohead είναι καλύτεροι από τους Pink Floyd;,

Αυτή είναι η θλιβερή πραγματικότητα και την ευθύνη δεν την έχουμε εμείς, από μικρά παιδιά παλεύουμε να σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις, ενώ παράλληλα βλέπουμε και το παρελθόν.

Αυτή η σελίδα είναι η κιβωτός μας, όποιος την πιστεύει και μπορεί, βοηθάει, αν δεν θέλει και πάλι φίλοι θα είμαστε.

Διαφήμιση και 1.000.000 την ημέρα να έχουμε, δύσκολα θα μας βάλουν, μόνο όταν θα χάσουμε την ανεξαρτησία μας θα μας δουν με διαφορετικό μάτι.

Κώστας Ζουγρής