ΔΕΠΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ: Είμαστε πίσω από όλα όσα πάνε την ενέργεια μπροστά

Στο νέο εταιρικό video της ΔΕΠΑ Εμπορίας, αποτυπώνεται η πολυσχιδής δράση και η εξέλιξη της εταιρίας, σε μια σύγχρονη, καθετοποιημένη επιχείρηση με ηγετικό ρόλο στον τομέα της ενέργειας.

Όπως δηλώνει και το σλόγκαν της εταιρίας, η ΔΕΠΑ Εμπορίας κρύβεται «πίσω από όσα πάνε την ενέργεια μπροστά».

Η δραστηριοποίηση της εταιρείας που έφερε το φυσικό αέριο στην Ελλάδα, καθώς και ο στρατηγικός της σχεδιασμός με επενδύσεις σε όλα τα επίπεδα, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά της ΔΕΠΑ Εμπορίας η οποία  βρίσκεται πίσω από:

1.    την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας

2.    την επαναδιαπραγμάτευση των συμβολαίων με την οποία εξασφάλισε ευνοϊκότερους όρους για τους πελάτες της και την εγχώρια οικονομία

3.    την συγκράτηση του ενεργειακού κόστους για νοικοκυριά και επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης, με εκπτώσεις αλλά και την επιστροφή μερίσματος στην κοινωνία και την οικονομία

4.    μεγάλα ενεργειακά έργα που μετατρέπουν την Ελλάδα σε διεθνή κόμβο φυσικού αερίου, ενώ εισέρχεται σε νέες δραστηριότητες όπως η ηλεκτροπαραγωγή

 

Πράσινη στρατηγική – Πράσινη ναυτιλία 

Ιδιαίτερα σημαντική για τη ΔΕΠΑ Εμπορίας είναι η προσήλωση της σε μία πράσινη στρατηγική που στηρίζει και προάγει την ενεργειακή μετάβαση, μέσω επενδύσεων σε έργα ΑΠΕ και φιλικά προς το περιβάλλον καύσιμα.

Στα πλαίσια αυτής της στρατηγικής εντάσσεται επίσης και η προώθηση μιας «πράσινης ναυτιλίας» στην Ανατολική Μεσόγειο με τη συμμετοχή της σε αναπτυξιακά προγράμματα.  

Η εταιρεία βρίσκεται επίσης πίσω από το FISIKON, το μόνο πανελλαδικό δίκτυο πρατηρίων CNG στη χώρα που προωθεί την αεριοκίνηση, εισάγοντας νέα καύσιμα στις μετακινήσεις και στις μεταφορές.

Άνθρωπος, το πολυτιμότερο κεφάλαιο

Αυτό όμως που κάνει σήμερα τη ΔΕΠΑ Εμπορίας να ξεχωρίζει, είναι οι ανθρωποκεντρικές της αξίες.  Όπως αποτυπώνεται στο νέο video, πίσω απ’ όλα τα επιτεύγματα και τα αναπτυξιακά βήματα της εταιρείας σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο ενεργειακό περιβάλλον βρίσκονται οι άνθρωποί της, που αποτελούν το πολυτιμότερο της κεφάλαιο. 

Μπορείτε να δείτε το νέο εταιρικό video της ΔΕΠΑ Εμπορίας παρακάτω:

 

Video Url