Don't Leave Me This Way-Communards

Don't Leave Me This Way-Communards

Νο 1 στις 13 Σεπτεμβρίου 1986 στην Αγγλία

Το 1986, το τραγούδι διασκευάστηκε από το βρετανικό ντουέτο των Communards ( Jimmy Somerville και Richard Coles ) σε μια έκδοση hi-NRG . Αυτή η ηχογράφηση βρέθηκε στην κορυφή του UK Singles Chart για τέσσερις εβδομάδες τον Σεπτέμβριο του 1986, και έγινε το σινγκλ με τις περισσότερες πωλήσεις της χρονιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η καλεσμένη τραγουδίστρια ήταν η τραγουδίστρια της τζαζ Sarah Jane Morris . Το τραγούδι έφτασε στο νούμερο 40 στο αμερικανικό Billboard Hot 100 και έφτασε στην κορυφή του χορού Billboard . 

Το 2015, το τραγούδι ψηφίστηκε από το βρετανικό κοινό ως το 16ο αγαπημένο νούμερο ένα της δεκαετίας του 1980 σε μια ψηφοφορία για το ITV .

Το τραγούδι είχε επίσης ένα μουσικό βίντεο, το οποίο έδειχνε το συγκρότημα να παίζει σε ένα underground σκηνικό με πολλούς θαυμαστές. Αυτό περιελάμβανε έναν ξανθό στωικό νεαρό ως μέρος του πλήθους που απλώς παρακολουθούσε.

Στο βίντεο, αποδεικνύεται ότι καταδιώχθηκε και πιάστηκε και αναγκάστηκε να είναι πληροφοριοδότης της μυστικής αστυνομίας. Κοντά στο τέλος του βίντεο, τελικά τους παίρνει το ραδιόφωνο και στο τέλος στρέφουν τους προβολείς στο συγκρότημα και το πλήθος, αναγκάζοντάς τους να σκορπίσουν.

Κυκλοφόρησαν αρκετά remix, κυρίως το "Gotham City Mix", το οποίο χωρίστηκε στις δύο πλευρές ενός single 12 ιντσών και διήρκεσε συνολικά 22 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα.

 

 

https://www.popup.gr/