52 ετών η Debbie Gibson

44 ετών η Debbie Gibson

Από τα νεανικά είδωλα στο τέλος της δεκαετίας του '80, η Debbie Gibson έγινε σήμερα 52 ετών

Η Gibson κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ Out of the Blue το 1987, το οποίο γέννησε πολλές διεθνείς επιτυχίες, ενώ αργότερα πιστοποιήθηκε τριπλά πλατινένιο από την Recording Industry Association of America .

Ένα από αυτά τα σινγκλ, το " Foolish Beat ", έκανε την Gibson την νεότερη γυναίκα καλλιτέχνη που έγραψε, έκανε παραγωγή και ερμήνευσε ένα Billboard Hot 100 νούμερο ένα σινγκλ. 

Το διπλά πλατινένιο δεύτερο άλμπουμ της  Electric Youth (1989), της έδωσε άλλη μια νούμερο ένα επιτυχία στις ΗΠΑ με το " Lost in Your Eyes ". Είναι η μοναδική τραγουδοποιός σε όλα τα σινγκλ της που έφτασε στο top 20 του Billboard Hot 100 . Αναγνωρίστηκε από Ο ASCAP ως τραγουδοποιός της χρονιάς, μαζί με τον Bruce Springsteen , το 1989.

Σσυνέχισε να ηχογραφεί και να κυκλοφορεί μουσική κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 και του 2000. Το 2006, έφτασε στο νούμερο 24 στο σύγχρονο chart για ενήλικες των ΗΠΑ με το "Say Goodbye", ένα ντουέτο με τον Τζόρνταν Νάιτ και το 2017 πέτυχε την υψηλότερη επιτυχία της στα charts εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια  στο ντουέτο της με τον Sir Ivan , " Είμαι Ειρηνευτής».

Το single της του 2020 " Girls Night Out " έγινε η πρώτη της κορυφαία πεντάδα και η καλύτερη επιτυχία μετά από 30 χρόνια.  Εκτός από τη μουσική, έχει παίξει ρόλους στο Μπρόντγουεϊ και σε περιοδεία μιούζικαλ, συμπεριλαμβανομένου του Eponine στο Les Misérables  και της Sandy στο Grease , καθώς και τηλεοπτική και ανεξάρτητη κινηματογραφική δουλειά.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url