Γεια σας είμαι η μουσική, με θυμόσαστε;

Γεια σας είμαι η μουσική, με θυμόσαστε;

Όποιοι από εσάς μας παρακολουθούν στις διαδικτυακές μας σελίδες ίσως διαβάζουν ενίοτε τα παράπονα μερικών ότι αφιερώνουμε κάποιες αναρτήσεις σε μη μουσικό περιεχόμενο, σε κάθε τέτοια παρέμβαση βροχή πέφτουν τα like σαν να λένε, πες τους τα μπράβο.

Είναι όμως έτσι; την απάντηση μπορείτε να την πάρετε μόνοι σας βλέποντας τις αντιδράσεις σε σχόλια και like σε κάθε μας ανάρτηση.

Στα μουσικά, αν δεν αφορούν γνωστά καθιερωμένα ονόματα που έχουν εξαφανισθεί εδώ και δεκαετίες, η ανταπόκριση είναι εξαιρετικά μικρή και πολλές φορές περιφρονητική για την νέα μουσική.

Αυτοί που μας στήριζαν οικονομικά έχουν λιγοστέψει αισθητά, όμως όποιος μετρήσει τις καθημερινές αναρτήσεις μας θα δει ότι εμείς δεν έχουμε αλλάξει καθόλου, κάνουμε ακριβώς τα ίδια εδώ και χρόνια.

Όμως ο πολιτικός διχασμός που βιώνει σε κάθε επίπεδο η χώρα και με κάθε θέμα, αφού μιλάμε για φανατικούς που πίστεψαν ότι η εξουσία δεν πρέπει να εναλλάσσεται και τους ανήκει δικαιωματικά, έτσι και τα δύο μέρη κυβέρνησης, αντιπολίτευσης έχουν οδηγηθεί σε μία ατελείωτη κόντρα η οποία βέβαια δεν κάνει καλό στην χώρα.

Μη φοβόσαστε θα έρθει ο καιρός που θα αλλάξουν πάλι τα πράγματα, έτσι γίνεται στις δημοκρατίες, απλά κάντε υπομονή.

Αν αγαπάτε την μουσική, στηρίξτε την, πώς; πρώτον να διαβάζετε και να ακούτε ό,τι ανεβάζουμε, πράγμα που δεν κάνουν οι περισσότεροι,

Από την άλλη, χιλιάδες επισκέψεις για τα εμβόλια και την ειδησεογραφία, κάτι που μας κρατάει κάπως ζωντανούς, γιατί δυστυχώς και τα περισσότερα από τα media shops ακολουθούν την δική σας τακτική της αδιαφορίας για τον πολιτισμό, ο πολιτισμός για όλους, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, πολίτες, είναι τα φράγκα και εμείς τρώμε τα τελευταία χρόνια της ζωής μας για να μας γράφουν μερικοί ότι υποστηρίζουμε τους Τσίπρα, Μητσοτάκη, ανάλογα με τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός ή να μας λένε ότι είμαστε υπέρ του εμβολίου, λες και αν ισχύει αυτό είναι κακό, ναι δεν θα κάνουμε πια εμβόλια στα παιδιά και τα εγγόνια μας για να μην τους βάλουν τσιπάκι, το οποίο κουβαλάτε, αν υπάρχει, σε δεκάδες από τις συσκευές σας και τώρα σας έχει πιάσει ο πόνος για το νέο εμβόλιο.

Βρήκατε δουλειά, να ασχολείστε, αλλά η μουσική σας περιμένει, σήμερα πάλι, όπως κάθε Παρασκευή στείλαμε τις επιλογές μας από τα νέα άλμπουμ σε όσους μας στηρίζουν, αλλά αυτοί είναι πια τόσοι λίγοι ώστε η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει.

Εμείς βέβαια την δουλειά μας την κάνουμε, αλλά όσοι λένε ότι το νηστικό αρκούδι, δεν χορεύει, έχουν κάποιο δίκιο. Δεν πειράζει να είστε πάντα όλοι καλά και ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά για όλα, το ξέρουμε άλλωστε ελάχιστες αγάπες κρατούν για πάντα.

Κώστας Ζουγρής