Ο Harry Styles ερμηνέυει το 'The Chain' των Fleetwood Mac και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από καλό

Ο Harry Styles ερμηνέυει το 'The Chain' των Fleetwood Mac και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από καλό

της Ηλιάνας Παπαπάνου

Κανένας δε μπορεί ν' αμφισβητήσει το ταλέντο και τη σημασία των θρυλικών Fleetwood Mac στη μουσική.

Πολλοί νέοι καλλιτέχνες έχουν εμπνευστεί από το διάσημο συγκρότημα των 70s και έχουν δοκιμάσει να κάνουν cover τα κομμάτια τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο ταλαντούχος μουσικός Harry Styles, ο οποίος είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος στην εποχή μας και όχι χωρίς λόγο.

Το πρώτο του προσωπικό ομότιτλο άλμπουμ που κυκλοφόρησε το 2017 βρέθηκε απευθείας στην κορυφή των βρετανικών και αμερικάνικων charts με το "Sign of the times" να γίνεται ένα από τα best-selling τραγούδια της χρονιάς. Το 2020 ο Styles κυκλοφόρησε το δεύτερο του άλμπουμ "Fine Line" με το τραγούδι "Watermelon Sugar" να κάνει τεράστια επιτυχία στο US Billboard Hot 100.

Στο παρακάτω βίντεο ο Styles ερμηνεύει ένα από τα πιο κλασικά κομμάτια των Fleetwood Mac και οι θαυμαστές του στα 12.234 σχόλια από κάτω παραληρούν.

Ο ίδιος ο Harry Styles έχει εκφράσει το σεβασμό και την αγάπη του για τους Fleetwood Mac και τους έχει συνοδεύσει στα φωνητικά του 'The Chain' και ζωντανά στη Νέα Υόρκη το 2018.

Lindsey Buckingham Harry Styles

https://www.youtube.com/watch?v=eM_FR7I2Ttw

Η Stevie Nicks έχει περιγράψει τον Harry στο παρελθόν ως αστείος και ταλαντούχο τόσο που πρέπει να πάρει τη δική του τηλεοπτική εκπομπή, όπως ανέφερε.

gettyimages 1139185234

mgid ao image mtv

Σύμφωνα με όσα είπε στη Βρετανική Vogue: "Είναι τόσο ταλαντούχος, είναι ένας, πραγματικά μεγάλος καλλιτέχνης, και είναι τόσο αστείος". "Όταν είσαι με τον Χάρι Στάιλς, δεν είσαι με διάσημο, είναι απλά ο Χάρι."

Μπορεί άραγε το νέο ταλέντο να ξεπεράσει το παλιό;