You're The Voice-John Farnham

You're The Voice-John Farnham

Έγινε 74 ετών

Το " You're the Voice " γράφτηκε από τους Andy Qunta , Keith Reid , Maggie Ryder και Chris Thompson, ηχογραφήθηκε από τον Αυστραλό τραγουδιστή John Farnham και κυκλοφόρησε ως single τον Σεπτέμβριο του 1986 πριν από το άλμπουμ του Whispering Jack .

Ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 1986 στην Αυστραλία, κατακτώντας την κορυφή του τσαρτ σινγκλ του Kent Music Report για επτά εβδομάδες από τις 3 Νοεμβρίου έως τις 21 Δεκεμβρίου. Στα Μουσικά Βραβεία ARIA του 1987 κέρδισε το Σινγκλ της Χρονιάς . 

Το μουσικό βίντεο ηχογραφήθηκε με διασημότητες ( Derryn Hinch και Jacki Weaver ) και μουσικούς (James και Vince Leigh των Pseudo Echo , Greg Macainsh ), κανένας από τους οποίους δεν είναι στην αρχική ηχογράφηση. και συγκεντρώθηκαν από τον διευθυντή ταλέντων του Farnham, Glenn Wheatley . Ο Wheatley θυμάται αργότερα, "[αυτό] έγινε με περιορισμένο προϋπολογισμό. Κάλεσα τον Derryn και τον Jacki, μερικά από τα παιδιά από τους Pseudo Echo (James και Vince Leigh) και ο Greg Macainsh από τους Skyhooks είναι στο συγκρότημα, ήταν σχεδόν όποιος θα μου έκανε τη χάρη»

 

 

 

 

https://www.popup.gr/