July Morning-Uriah Heep

July Morning-Uriah Heep

Οι Uriah Heep είναι βρετανικό συγκρότημα της χαρντ ροκ σκηνής.

Θεωρούνται ένα από τα πρώτα συγκροτήματα που θεμελίωσαν το είδος και συνεχίζει να ηχογραφεί νέες κυκλοφορίες, με πορεία η οποία έχει ξεπεράσει τα πενήντα χρόνια.

Πρωινό του Ιούλη έχει την δική του καυτή γοητεία

Το " July Morning " είναι ένα τραγούδι του αγγλικού ροκ συγκροτήματος Uriah Heep. Είναι το τρίτο κομμάτι στο άλμπουμ τους του 1971 Look at Yourself.

Ο συνεργάτης του AllMusic, Dave Thompson, περιέγραψε το uly Morning ως το καλύτερο σε παραγωγή των Uriah Heep, με "υπέροχη διασκευή και ερμηνεία", και το 1995, οι Radiomafia πρόσθεσε το "July Morning" στη λίστα τους με τα "Top 500 Songs". 

Το "July Morning" κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο άλμπουμ Look at Yourself και ως single στην Ιαπωνία και τη Βενεζουέλα . Το σινγκλ της Βενεζουέλας χώριζε το τραγούδι και στις δύο πλευρές του 7", ενώ το ιαπωνικό σινγκλ περιλάμβανε μια επεξεργασμένη έκδοση του τραγουδιού, η οποία αργότερα κυκλοφόρησε στο άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος Your Turn to Remember το 2016. Η ζωντανή έκδοση από Το Uriah Heep Live κυκλοφόρησε ως σινγκλ στις ΗΠΑ.  Το 2009 το συγκρότημα κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του τραγουδιού στο άλμπουμ Celebration.

Ο μάνατζερ των Uriah Heep, Gerry Bron, πίστευε ότι ο Manfred Mann όχι μόνο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αρχική ηχογράφηση στο στούντιο, αλλά έπαιξε επίσης καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξή της

Video Url

 

 

 

 

https://www.popup.gr/