Όλοι ξεχειλίζουν από αγάπη, κανείς δεν θα παραδεχθεί ότι του λείπει

Όλοι ξεχειλίζουν από αγάπη, κανείς δεν θα παραδεχθεί ότι του λείπει

Όχι πάνω στο φλαμένκο, αλλά στην πραγματικότητα. Διαβάζουμε στο διαδίκτυο τις συχνές παρεμβάσεις για τον κορονοϊό αυτών που δεν πιστεύουν και είναι, πάντα θεωρητικά., άτρωτοι.

Εγώ πιστεύω ότι στους περισσότερους λείπει η αγάπη και εκφράζουν αρνητικά συναισθήματα για πολλές μορφές της κοινωνικής μας ζωής.

Προχθές αναγκάστηκα για δεύτερη φορά να μπλοκάρω κάποιον ο οποίος αντί να πει την άποψη του για το συγκεκριμένο θέμα, με έβρισε χυδαία και μου είπε μάλιστα πως κατέστρεψα την σελίδα της ομάδα μας, ποιος γονιός όμως θέλει να καταστρέψει το παιδί του.

Ένας άλλος σήμερα, ο οποίος μπαίνει συχνά και δεν λέει την άποψη του, απλά με κατηγορεί, είσαι αυτό, είσαι εκείνο και ποτέ δεν παίρνει θέση.πες πες κάτι θα μείνει και δεν μπορώ να απαντάω σε όλους, άσε που ότι και να τους πεις πάντα θα έχουν ένα λόγο παραπάνω, δεν μπορούν, θα σκάσουν αν δεν το κάνουν

Περνάω μία μικρή πιστεύω περιπέτεια με ένα κρύωμα, το ίδιο και το οικογενειακό μου περιβάλλον.

Θα μπορούσε να είναι κορονοϊός, κανείς δεν ξέρει, γιατί να κάθομαι να σκάω και να μην ενεργοποιήσω τα αντανακλαστικά μου για την Θεία Δίκη, δεν μπορεί ο καθένας να με συκοφαντεί και στην ουσία να μην με υπερασπίζετε κανείς, όλοι όσοι μιλάω, μου λένε έχεις δίκιο, αλλά κανείς δεν θέλει να τα βάλει με το τέρας και το μίσος που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο,

Κώστας Ζουγρής